LITT ALENETID

Categories Blogg

Jeg har alltid hatet å være alene, og har vært veldig avhengig av å være rundt venner og kjæreste 24/7, men etter at jeg ble singel og måtte tvinge meg selv til å like å være alene, så er det ingenting som gjør meg mer lykkelig enn litt alenetid. Selv om jeg virkelig elsker å bo sammen med mamma, så er det likevel godt å noen ganger bare kunne koble litt ut å bare være helt for meg selv. Jeg får slappet av på en helt annen måte, og jeg jobber også så mye bedre når jeg ikke har masse forstyrrelser rundt meg. Jeg hadde derfor den beste dagen i går med masse jobb, roomservice, badekar og serie. Jeg føler meg seriøst som et nytt menneske i dag, og har allerede rukket å gått meg en lang tur, spist en digg hotellfrokost og fikset meg til møtet jeg skal på senere i dag. Jeg må seriøst klype meg i armen for å forstå hva som skjer i tiden fremover, og jeg gleder meg som et lite barn til å dele det med dere 🥺😭

Har du også et behov for å bare være helt alene noen ganger? 💕

10 kommentarer

10 thoughts on “LITT ALENETID

  1. Jaaa.. Bor alene (med en pus), hadde aldri klart å bo sammen med ett annet menneske😂🙈 Elsker roen å stillheten, alene er ikke = ensom.
    – Har mye behov for alenetid, blir tappet for krefter om jeg er for mye sammen med andre mennesker. Må hente meg inn igjen.

    For ett flott hotell, by the way. Guuud så fint!!🤩🙌🏼 Kos deg å nyt alenetiden!🥰😍

  2. Så utrulig digg ut. Før et fint hotellrom! Kordan hotell e det?😃

    Hilsen Tromsøværing som også vil ha litt lyx!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *