MINE GUILTY PLEASURES

Categories Blogg

❤️ Jeg ELSKER å spille Ludo på telefonen, og gjør det hver eneste gang jeg kjeder meg. Jeg bruker også å spille det de gangene jeg har lange økter på mølla. Det morsomme er at jeg skrur ned lydstyrken på mobilen helt, og håper at ingen ser meg der jeg går å later som jeg trener 😅

❤️ Jeg elsker også filmene til “Fifty Shades of Grey” og har alltid filmmaraton sånn 2-3 ganger i året haha.

❤️ Jeg gjør dette ganske sjeldent, men jeg har alltid elsket å spise godteri til frokost. Hadde godteri vært mettende og gitt næring, så hadde jeg lett valgt det fremfor mat 10 av 10 ganger. Jeg har alltid vært mer glad i godteri enn hva jeg har vært i mat, og jeg føler typ jeg er den eneste? Jeg kjenner i alle fall ingen.

❤️ Får jeg meg en favorittsang så kan jeg garantere dere at jeg spiller KUN den ene sangen flere dager i strekk. Yess, jeg gjør menneskene rundt meg gal.

❤️ Jeg kan aldri oppsøke nettsider eller apper som deler “gossip” for da kan jeg bli sittende å lese i timesvis. De gangene jeg har jodel så sjekker jeg det flere ganger om dagen. Noot gooood, men jeg elsker å oppdatere meg på sladder 😅

❤️ Halloumi burgeren til Max er et must å kjøpe de gangene jeg er i Oslo. Jeg hadde en evig krangel med meg selv da jeg bodde der, og nesten daglig gikk forbi Max på Karl Johan 😅 Den er bare sååå god.

Kjenner du deg igjen i noen? Eller har du noen du har lyst til å dele med oss? 😍

8 kommentarer

8 thoughts on “MINE GUILTY PLEASURES

  1. Halloumiburgeren til Burger King er også syyyykt god! Anbefales virkelig! Kjenner meg igjen i mange av de😂❤️

  2. Kjenner meg alt for mye igjen om det med sanger. Jobber på MAX i Lier er enig i halling burgeren, det er vanskelig å ikke kjøpe det etter jobb eller i pausen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *