VI HAR KJØPT BOLIG

Categories Blogg

Etter flere uker med bolig-snakk var det vel på tide at jeg endelig kan fortelle dere at vi har KJØPT VÅR ALLER FØRSTE BOOOOLIG!!!!!!!!! Jeg tror ikke dere kan forstå hvor hektisk det siste døgnet har vært da vi hadde store problemer med å bli enig med selger om pris, men vi klarte til slutt å komme til enighet om en pris som vi er veldig fornøyd med. 

Jeg tror ikke dere forstår hvor stort det er for meg å kunne kjøpe en egen bolig, for det hadde jeg helt ærlig gitt opp for noen år tilbake. Jeg har jo vært åpen om at jeg aldri har hatt mye penger i min oppvekst, og det er ekstremt vanskelig å kunne få boliglån uten hjelp. Heldigvis så ordner alt seg til slutt, og jeg eier nå min egen bolig i en alder av 23 år. H e r r e g u d så stolt jeg er. 

Detaljer rundt bolig og flytting har vi valgt å holde for oss selv enn så lenge, men om det er noe dere lurer på så kan dere spørre i kommentarfeltet. Blir det mange nok spørsmål så kan jeg lage et innlegg der jeg svarer på spørsmålene deres ♥

16 kommentarer

16 thoughts on “VI HAR KJØPT BOLIG

 1. Jævlig spesielt av deg å ikke kunne si hvilke by dere har kjøpt leilighet i når du har «hypet» det så voldsomt opp i flere uker nå.

 2. Gratulerer så mye med deres første bolig❤️ Det er en helt fantastisk følelse å eie noe eget for første gang, og det står stor respekt av at dere har klart det i så ung alder🤗 Så stort klapp på skuldra til dere begge.
  Jeg syntes du er tøff og sterk som deler så mye personlig som du gjør for at vi nysgjerrige lesere skal bli fornøyd, så at du noen ganger har behov for å holde litt tilbake på ting, begivenheter og følelser har jeg stor forståelse for, og det syntes jeg alle burde ha! Så bestem helt selv når du vil dele og om du vil dele.
  Selv om jeg er ganske mye eldre enn deg syntes jeg det er hyggelig å lese om din hverdag, du virker som en fin og reflektert jente. Samtidig digger jeg Celine, og det gjør godt i mamma hundehjertet mitt at du er så flink med henne🐶 Ha en riktig fin fredag.

 3. Gratulerer så mye! Gleder med til å høre om det ble Trondheim eller Oslo 🙂 Holder en knapp på Trondheim!

  1. Som jeg har nevnt før så vet jeg at det har blitt mange, så beklager for det. Føler likevel det er viktig å dele når man først kjøper en bolig som man har snakket om i en evighet 🙂

   1. Ja som du sier her, du føler det er viktig å dele. Ironisk at du skal holde det for deg selv hvilken by dere valgte til slutt. Prøver du å få folk til å klikke seg inn på bloggen hver dag over lengre tid mens du drar dette utover

 4. Jeg skjønner såååå godt at du skriver masse om billig og boligjakt og alt som følger med. Jeg er selv på boligjakt nå, og det er nesten det eneste jeg tenker på om dagen. Så fortsett å skrive om det! Gratulerer med bolig😄 vi har forøvrig lett i 7 måneder og begynner å bli rimelig klare for å kjøpe, haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *