MINE MÅL FRA 2016

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Jakke. HER / Genser. HER / Bukse. HER   
Jakke. HER

For noen dager siden så satt jeg å bladde meg gjennom gamle innlegg, så kom jeg over et jeg synes var veldig morsomt å se tilbake på. Jeg hadde satt meg tre mål som jeg skulle klare i 2016, der jeg blant annet hadde bestemt meg for å få noe ut av studiene i Los Angeles. For dere som ikke vet det så hadde jeg kommet inn på make-up studie, og var vel egentlig på vei til California da jeg fikk tilbudet om Paradise Hotel. 

Dere kan tro jeg var mye frem og tilbake, men jeg fant til slutt ut at Paradise Hotel var en mulighet jeg mest sannsynlig fikk en gang i løpet av livet, så jeg kunne rett og slett ikke takke nei. Jeg tenkte derfor at det passet seg å dele målene mine med dere, for å se hva jeg har klart å gjennomføre og ikke. 

Genser. HER

1. Få noe ut av studiene i Los Angeles. 
2016: Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dere akkurat dette punktet uten at det skal høres helt sykt kleint ut. Jeg har bestemt meg for at jeg skal oppleve noe utrolig kult når jeg er i Los Angeles, om det er å få til noe innen make-up eller å møte masse kjendiser er egentlig det samme. Noe KULT skal uansett skje. 

2019: Nå dro jeg aldri til Los Angeles, så jeg fikk dessverre ingenting ut av studiet jeg aldri møtte opp på haha. Jeg har likevel reist mye dit, så jeg vil absolutt tørre å påstå at noe kult har skjedd. Kjendiser fikk jeg også møte, så vi kan vel si at jeg har klart dette målet 50%? haha 

 

2. Flytte til Oslo 
2016: Neste sommer, da SKAL jeg bo i Oslo. Det eneste som kan hindre meg er om jeg velger å bli igjen i Los Angeles. Kommer jeg hjem til Norge igjen, flytter jeg fra Tønsberg med engang jeg får muligheten. 

2019: Jeg flyttet til Oslo april 2017, så jeg vil absolutt si at dette var et mål jeg klarte å gjennomføre. 

 

3. En bedre blogg
2016: Om et år skal lesertallet være høyere, bildene skal være bedre og jeg skal ha en mer interessant blogg. Bare å jobbe på 😉

2019: Dette målet kan vi vel absolutt si at jeg klarte? Jeg tror ikke dere forstår hvor ekstremt stolt jeg er over meg selv, og hvor takknemlig jeg for at jeg har dere ♥ Love you sooo much! 

Selv om livet kanskje ikke ble akkurat som jeg hadde sett for meg, så er vel kanskje dette et levende bevis på hvor viktig det er å sette seg mål? Jeg har gjort det i mange år nå, og det er ikke et eneste mål jeg ikke har klart å gjennomføre. Jeg fikk akkurat til et annet mål som jeg har hatt siden 2016, som jeg gleder meg SÅ mye til å dele med dere! 

4 kommentarer

4 thoughts on “MINE MÅL FRA 2016

  1. Hahaha, sorry, totally off topic, men ser deres paradisesesong nå. Morten bare : “Sofie er den siste jeg ville våkne med. Hun er min verste fiende her inne”

    Hahahaha døøøøør!! <3 <3 <3 gleder meg til å se fortsettelsen. Dere er fine!

  2. Hvor kjøpte du Cheetos i London? Har hørt de ikke selger det på vanlig dagligvare butikk. Reiser på søndag, krise må ha cheetos 😫❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *