MINE REISEPLANER

Categories Blogg

Åååh det kribler i magen etter å reise, men jeg regner med at jeg ikke er den eneste? Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn å reise, oppleve nye steder, møte nye mennesker og skape nye minner. Jeg hadde sett så frem til å reise dette året, og jeg husker enda hvordan jeg skålet 2020 inn som “året der det endelig skulle skje“. Det kommer jo til å skje, men man må bare smøre seg med en god dose tålmodighet. Om man skal se det fra den positive siden, så skal det ikke mye til for å toppe dette året. Det har skjedd så mye vondt og dritt i 2020, så la oss bare heie på at 2021 blir hundre ganger bedre 🌸 Jeg tenkte uansett at jeg skulle dele mine reiseplaner med dere, sånn at jeg har noe å glede meg og se frem til.

London
Om det lar seg gjøre, så har jeg veldig lyst til å dra til London i desember. Jeg var jo der for et par år tilbake, og London er virkelig nydelig i juletider. De har et så fint julemarked, og er virkelig den perfekte byen til uteliv, shopping og kule restauranter. Jeg har alltid sagt at London som er miniversjon av LA/New York, så dere kan tro jeg trives der.

Los Angeles
Denne trenger jeg vel egentlig ikke å forklare? 😂 Jeg regner med at de aller fleste har fått med seg at jeg skal til LA, hehe.

 New York
Selv om jeg liker LA bedre enn NYC, så er det likevel en så mye finere og ikke minst kulere by. Jeg lengter så tilbake, og kan virkelig ikke vente med å gå i Central Park igjen, bo i Soho, spise på alle mine favoritt restauranter og skape nye minner. Jeg har nesten bare vært i New York på kjærestetur, utenom den ene gangen med Ingrid. Jeg gleder meg derfor veldig til mange jenteturer dit, ÅÅH!!

Frankrike
Neste år har jeg veldig lyst til å besøke ST Tropez, Cannes, Nice og Monaco. Jeg kunne tenkt meg å leid en bil for å kjøre langs den Franske Riviera. Martine og jeg ELSKET jo Monaco, så det er helt klart et sted jeg skal tilbake til.

Spania
Fredrik har jo feriehus i nærheten av Marbella, så vi har allerede begynt å snakke om og planlegge neste sommer. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Marbella, og det morsomme er jeg må være en av få nordmenn som nesten ikke har vært i Spania. Jeg har vært i Barcelona en gang, men utenom det så har jeg ikke mye kjennskap til landet. Jeg vil derfor ta meg en tur til Marbella og Ibizia, hehe.

Hvor har du lyst til å reise når hverdagen begynner å komme tilbake til normalen? ❤️

3 kommentarer

3 thoughts on “MINE REISEPLANER

  1. Hei, ja, mange steder jeg vil reise til, men selve reisingen er slitsom, har litt flyskrekk,
    London og New York er de første stedene jeg tenker på.
    Forresten Paradise Hotel sesongen du var med på forsvinner fra Viafree/Viaplay on ca. tre uker,
    har kommet til ep 21, så vet ikke hvordan det gikk eller hvor langt du kom, ser på gamle sesonger fortsatt hehe.

      1. Tok litt tid for meg å svare hehe. Godt å høre! 😀 Heier på deg forresten! Morsomt med Skam uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *