OVERTAKELSE AV LEILIGHET OG NY BIL

Categories Blogg

Nå er det bare noen timer til Elise og jeg skal ta toget til Trondheim. Jeg skal faktisk være der frem til tirsdag eller onsdag, så jeg må begynne å pakke ned leiligheten i Oslo med engang jeg kommer tilbake. Grunnen til at jeg skal være i Trondheim såpass lenge er rett og slett for at det er veldig mye å gjøre i leiligheten før overtakelse. Vi har enda litt møbler som må bæres ut, plenen skal klippes og leiligheten må vaskes. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg skal vaske hele leiligheten, for vi har bestilt flyttevask. Jeg synes det er greit å bruke med tanke på overtakelse om det skal være noe nye eier ikke er fornøyd med, og vaskebyrået har garanti. Det er vanskelig for oss å skulle reise hele veien tilbake til Trondheim for å vaske leiligheten på nytt, så det er godt investerte penger.

Jeg skal også til Benjamin for å ENDELIG fikse håret mitt igjen 😭 Jeg gleder meg som et lite barn til å bli kvitt etterveksten og endelig få på extensions igjen til mange sin fortvilelse. Dere kan trøste dere med at det mest sannsynlig bare er et år til jeg er ferdig med det for godt, noe jeg selv gleder meg veldig til. Utenom det skal jeg bare kose meg i helgen sammen med jentene mine, spise god mat og kanskje drikke litt prosecco. Overtakelsen er ikke før på tirsdag, så vi har heldigvis noen dager på å gjøre klar leiligheten. Det er nesten litt rart å tenke på at det bare er noen dager til det ikke er min leilighet mer, men jeg er helt sikker på at ny eier kommer til å stortrives. Etter vi pusset opp litt så ble jo leiligheten så fin, og den har enda så mye potensiale for noen som tenker å bo der mer enn et år 😂

En annen spennende ting som skjer i Trondheim, jeg skal se på bil!! Jeg har seriøst funnet d r ø m m e b i l e n, men regnskapsføreren min er ikke like gira på at jeg skal kjøpe den. Han mener det er unødvendig å kjøpe en sånn bil når jeg skal ut å reise så mye som det jeg skal, noe jeg egentlig er veldig enig i. Jeg har bare drømt om den bilen så lenge jeg kan huske, og nå har han som har hjulpet meg med bilkjøp fått den inn 🥺 Jeg skal uansett ta meg en lang prat med Geir, og om han fortsatt mener det er helt unødvendig så har jeg funnet meg en god nummer to.

2 kommentarer

2 thoughts on “OVERTAKELSE AV LEILIGHET OG NY BIL

  1. Spennende dager for deg, fine! Spent på bilkjøpet kjenner jeg! 😉 Lykke til med alt du skal! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *