PODCAST, IRRITASJON OG OVERNATTING

Categories Blogg

God morgen dere <3 Hva er planen deres i dag? Jeg holder på å ordne meg nå, for jeg skal gjeste en podcast etterpå. Jeg vet ikke helt hva det er med meg og podcaster, for jeg synes egentlig det er litt… skummelt??? å være gjest. Tidligere så har jeg takket nei når jeg har blitt spurt, men ettersom at jeg har begynt å høre mye på Podcast selv så føler jeg meg mye mer komfortabel. Det er jo egentlig bare en veldig morsom, kul og ikke minst fin måte å dele tanker og opplevelser.

Etter innspillingen skal jeg få hentet Nelly pakken min som har blitt levert på en kiosk 35 minutter unna?? Jeg husker dette irriterte meg mye da jeg bodde i Oslo sist også, for UPS leverer ofte på steder som er kjempelangt unna. Jeg bor på Frogner, og må dra hele veien til Grunerløkka for å hente en pakke. Jeg nekter å tro at det var det nærmeste stedet de kunne levere pakken min? Jeg får jo ikke gjort noe med det nå uansett, men det er ganske irriterende, haha.

Senere i dag så kommer Elise for å overnatte hos meg. Vi har ingen spesielle planer, så jeg regner med at vi bare kommer til å chille, se på film og lage mat. Jeg skal prøve å komme meg på trening mellom alt dette også, så jeg får bare være effektiv i dag 😂 Vi snakkes senere <3

2 kommentarer

2 thoughts on “PODCAST, IRRITASJON OG OVERNATTING

  1. Oj, så gøy! Må få høre hvilken podcast det er når den kommer ut! 😀 Kos deg med besøk, fine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *