MITT NYE HÅR

Categories Blogg

Reklame | Sjakkmatt Solsiden

Jeg har jo tidligere vist dere bilder av hvordan håret mitt så ut før jeg begynte å bleke det, 0g det er jo betydelig forskjell fra hvordan det ser ut nå. Jeg har hele livet mitt hatt langt og tykt hår, og har skikkelig savnet å ha det. Jeg har jo brukt extensions av og på i to år nå, men jeg har aldri følt meg helt som… meg? Håret har alltid vært en stor del av meg, og jeg tror ikke dere kan forstå hvor langt inne det satt da jeg bestemte meg for å klippe det kort. Jeg hadde egentlig ingen andre valg da jeg måtte gjøre det for at det noen gang skulle vokse ut igjen, men herregud så kjipt det var.

Jeg har fått mange komplimenter på mitt korte hår, og jeg er helt enig med dere at jeg kler det. Jeg ser mer voksen og “classy” ut, men det er likevel ikke meg. Jeg liker å ha kjempelangt hår, og det er da jeg føler meg på mitt beste. Jeg personlig synes at jeg selv kler det aller best, men at ikke alle er enig i det er helt greit. Det er jo uansett ikke dere som skal gå rundt med dette håret, så hvem bryr seg sånn egentlig? Det er bare litt morsomt at så mange har bedt meg om å ha kort hår, og jeg gjør det stikk motsatte 😂 Jeg har nemlig satt på 60 cm extensions istedenfor 50 cm, og JEG ELSKER DET. Jeg føler endelig at jeg har samme håret som jeg har hatt i så mange år, og jeg er skikkelig HAAAPPYYY!!!

Som dere ser så har håret mitt vokst en del, og jeg begynner endelig å få litt lenge det på det. Jeg vet at det er litt slitt, men noe annet er vel ikke å forvente sånn som jeg holder på. Jeg prøver så godt jeg kan å pleie det, bruke riktige produkter og ta vitaminer. Ølgjær er veldig bra for håret.

Extensions er fra Peaks Hair som du finner HER, og som dere allerede vet så går jeg til Benjamin som jobber på Sjakkmatt Solsiden. Du kan bestille time HER eller kontakte han på Instagram; Benjihair

6 kommentarer

6 thoughts on “MITT NYE HÅR

  1. Jeg synes og har alltid syntes at du kler best LANGT hår! Fin med kort også såklart, men du kler best langt 😍

  2. Håret ble fiiint! Haha, jeg er også en sånn som lagrer masse quotes! Det er jo veldig motiverende! Håper du har det fint! Klem! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *