NÅ ER JEG LYKKELIG

Categories Blogg

Gjett hvem som klarte å gå på en skikkelig smell i går? Jeg tror ikke dere kan forstå hvor dårlig jeg var da jeg våknet, det var mildt sagt helt jævlig haha. Jeg er en sånn person som aldri blir hangover, så det var jo typisk at jeg skulle bli det nå. Det kom seg heldigvis etter at jeg fikk kastet opp (beklager for ekkel informasjon <3 <3).

Jeg klarte heldigvis å komme meg opp av sengen etter at jeg hadde blitt fristet med frokost på eggslut, for det kunne jeg virkelig ikke takke nei til. Alle dere som har fulgt bloggen min en stund vet hvor mye jeg elsker maten der, og det er virkelig et av høydepunktene med å komme til LA. Jeg er egentlig ikke en sånn person som blir lykkelig over mat (bare godteri), men nå er jeg SÅ happy. 

Det er jo også bare noen timer til Martine kommer til LA, noe jeg gleder meg veldig til. Vi har det alltid morsomt på reise sammen, så det skal bli så bra å få min partner in crime hit. Jeg er virkelig verdens heldigste som har så mange fine venninner i livet mitt. Jeg er også heldig som får oppleve Los Angeles sammen med de, jeg kunne virkelig ikke bedt om noe bedre. 

2 kommentarer

2 thoughts on “NÅ ER JEG LYKKELIG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *