NO WORDS NEEDED

Categories Blogg

Er ikke dette noe av det vakreste du har sett på lenge? Når man er oppvokst et sted og er vandt til omgivelsene rundt seg, så er det lett å ta det forgitt. Jeg har masse fint å si om Oslo, men en så vakker natur og utsikt som dette skal du lete lenger etter. Etter å ha bodd midt i Oslo sentrum i to år, så har jeg glemt litt hvor vakkert Norge faktisk er. Jeg blir nesten litt lei meg av å tenke på alt jeg ikke har sett, og jeg er allerede bestemt på at jeg vil ha en bilferie i Norge neste år.

Det morsomme er at jeg har kun vært her en gang tidligere, til tross for at jeg har bodd så mange år i Tromsø. Jeg tok også heisen opp sist jeg var her, så jeg kan ikke akkurat skryte på meg noe “fjelltur”.

Selv om det ikke akkurat er noe fjelltur, så var det absolutt et godt stykke å gå. Vi var bare halvveis på det bildet jeg har tatt av Charlotte, så du får deg en skikkelig god treningsøkt om du velger å gå istedenfor å ta heisen. Skal jeg være helt ærlig med dere så angret jeg litt da jeg innså at jeg hadde alt for dårlig kondis til å gå hele veien, men det var virkelig verdt det når man kom på toppen. Bildene snakker vel for seg selv.

Da vi kom opp på toppen fant vi ut at det var 1203 trappetrinn, og du går et lite stykke før du begynner å møte på de første trappetrinnene også. For noen er sikkert denne turen bare barnemat, men vi hadde nesten ikke pust igjen da vi kom på toppen haha. Det er uansett det fineste jeg har opplevd på veldig lenge, og jeg er så takknemlig for at jeg fikk en så fantastisk start på helgen. Heldige meg og heldige oss som bor i et så fantastisk vakkert land.

4 kommentarer

4 thoughts on “NO WORDS NEEDED

  1. Haha jeg føler nesten at jeg må si takk til deg fordi du sier Tromsø er så vakkert. Jeg pleier ofte å besøke Tromsø, og kom faktisk hjem for en time siden fra Tromsø. Skulle ønske jeg hadde møtt deg hahaha

  2. Vakkert!!! Nord Norge er så flott! Jeg har ikke värt i Tromsö, men jeg har värt i Bodö og Lofoten! Eeeelsket det! Så utrolig vakkert altså! Kos deg max! Stor klem til deg fine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *