NOEN SERIETIPS TIL DERE

Categories Blogg

❤️ Emily in Paris – Åååh som jeg ELSKER denne serien, og jeg tror jeg så hele sesongen på under en dag. Er du hjemme nå og ikke har så mye annet å finne på så vet du hva du burde se på 😍 Du finner den på Netlfix. 

❤️ Gossip Girl – Jeg regner med at de aller fleste har sett Gossip girl, men jeg begynte å se det på nytt for noen måneder tilbake. Jeg tror helt ærlig at jeg aldri får nok, og det er virkelig en av de bedre seriene jeg har sett. Anbefales om du ønsker litt New York vibes ❤️ Du finner den på Netlix. 

❤️ The Hauting of Hill House – Er du litt overtroisk sånn som meg, så anbefaler jeg denne serien på det sterkeste. Den er så utrolig bra, og jeg venter bare på at de skal annonsere en ny sesong soon. Du finner den på Netflix. 

❤️ Jenter bak lås og slå – Denne serien er spilt inn fra et jentefengsel i USA, og som dere sikkert forstår så følger den livet til unge jenter i fengsel. Jeg synes det er en skikkelig bra serie, og har sett alle sesongene som ligger ute. Anbefales på det sterkeste, og den ligger også ute på Netflix.

❤️ Buffy the vampire slayer – Jeg regner med at de aller fleste på min alder fulgte med på Buffy da det gikk på TV? Jeg husker at jeg også hadde et Nintendo spill, så jeg var litt av en fan som dere kanskje forstår. Jeg har nå begynt å se alle sesongene som ligger ute, og det er såååå nostalgi 😍 Du finner den på Viaplay. 

❤️ Never have i ever – En annen serie jeg også slukte på typ en dag. Kort fortalt så handler den om livet til en indiskamerikansk tenåringsjente. Vi følger livet hennes hele veien, og den er bare så fin, trist og søt. Jeg elsker virkelig den serien, og håper at det snart kommer en ny sesong 😍 Du finner den på Netflix. 

❤️ Walking Dead – Altså denne serien er så spennende, skremmende og ikke minst DRITBRA! Det ligger hele 10 sesonger ute, så her kan du kose deg skikkelig nå som vi skal være mer hjemme. Du finner den på Viaplay. 

❤️ Hjerteslag – En veldig søt norsk serie som jeg elsket fra første episode. For dere som ikke har sett den så handler det om et ungt par som blir gravide etter en one night stand. Du finner serien på TV2 Sumo. 

❤️ Keeping up with the Kardashian – Alle sesongene ligger nå ute på Tv2 sumo, og anbefales på det sterkeste om du ønsker litt reality drama i livet ditt.

❤️ Younger – Denne serien begynte jeg å følge med på for mange år siden, og det ligger nå 6 sesonger ute. Serien spilles inn i New York, og følger en dame i 40-årene som lyver om alderen sin for å få drømmejobben. Serien ligger ute på Tv2 Sumo. 

❤️ Temptation Island US – Om du er ute etter ekte reality så anbefaler jeg på det sterkeste å se de to sesongene som ligger ute på Sumo.

❤️ 90 days to fiance – Denne trenger jeg vel ikke å forklare en gang?? Og jeg tror alle dere som har fulgt meg en stund vet hvor høyt jeg ELSKER 90 days to fiance. Du finner alle seriene ute på Dplay, men om du ikke har sett det før så heter de “90 days to fiance”, “happily ever after”, “what now”, “before the 90 days”, “the other way” og “The family Chantel”.

6 kommentarer

6 thoughts on “NOEN SERIETIPS TIL DERE

  1. Sesong to av Haunting of hill house er ute, men ligger under navnet Haunting of bly manor eller hvordan det skrives ☺️ Takk for supre tips🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *