NOEN TANKER

Categories Blogg

🖤 Har dere noen ganger tenkt over hvor heldige vi faktisk er, og hvor mange muligheter og valg vår generasjon har liggende rett foran beina våre? Jeg kan forstå hvorfor så mange av oss synes det er forvirrende å finne ut hva vi faktisk vil med livet, for vi har så uendelig mange ting å velge mellom. Det er bare å se hvor mye som har forandret oss fra da foreldrene våre var unge, eller fra da de på min alder var barn. Vi er heldige.

🖤 Skulle jeg begynt å studere så hadde det vært uaktuelt å gjøre det i Norge. Hvorfor være her, når du kan være så mange andre steder i verden, og få en veldig annerledes hverdag enn den du allerede har. Jeg kan bare se for meg hvor spennende det må være å gå skole i New York, Los Angeles eller London. Møte nye mennesker, være i en ny by og virkelig få utfordret seg selv. Det er nok ikke bare bare å flytte til et helt nytt land alene, og jeg tror du vokser mye som menneske ved å pushe deg selv så utenfor din egen komfortsone.

🖤 Jeg har i over en uke nå vurdert å sende en melding til et menneske jeg ser veldig opp til. Denne personen er så sykt hardtarbeidende og ikke minst inspirerende. Dette handler om et samarbeid som jeg tror kunne blitt veldig kult, men jeg er alt for redd til å gjøre det. Når jeg først er inne på å snakke om komfortsone, så er det her virkelig å gå utenfor min. Jeg tror likevel at jeg kunne blitt en erfaring rikere, og jeg håper så inderlig at jeg klarer å pushe meg selv til å gjøre det. Man angrer jo tross alt mest på de tingene man ikke gjorde.

🖤 Det er nesten litt rart å tenke på at vi mennesker forandrer oss i så ulike retninger at man vokser fra mennesker som en gang sto deg veldig nært. Det er jo visse mennesker man har i livet sitt som man bare vet alltid kommer til å være der, men det er bare så rart når man “mister” noen som en gang i tiden sto deg kanskje aller nærmest. Det er nesten litt fascinerende å se hvordan vi mennesker utvikler og endrer oss.

🖤 Bloggerne er her å filmer med Morten og meg frem til torsdag, og det er alltid like hyggelig å ha de på besøk. Det er mye intensiv filming, men det går helt fint når alle som jobber med å skape denne serien er så fantastisk. Jeg fikk faktisk et spørsmål for en stund tilbake hva jeg tenkte om at de tok med profiler som ikke blogger i “Bloggerne”. Jeg tror nok ikke at det kommer til å komme så mange “nye” bloggere de neste årene, og det er jo ikke akkurat så mange å velge i. For å få litt variasjon så må man jo hente fra litt andre steder, og jeg synes det er helt greit. Jeg tror det her kommer til å bli en veldig bra sesong med en god blanding av mennesker, så jeg gleder meg veldig til å se resultatet.

🖤 Jeg skulle ønske jeg var like flink og kreativ som Elise. Det er morsomt å se hvordan absolutt ALT hun gjør er så gjennomført?? Jeg følte at jeg hadde vært flink til å pynte leiligheten vår, men da jeg kommer hjem til Elise og Thomas så følte jeg meg plutselig ikke så flink lengre haha. Hvem er det som for eksempel som tenker at de skal henge duer i vinduet som dere kan se på bildene bak meg? Hun har også to forskjellige juletrær med forskjellig tema, og det er bare så utrolig fint i huset deres. Jeg er så sjaluuuu!!

🖤 Dere vet 90 days to fiance som jeg har snakket så mye om? Nå har jeg begynt å se på det som heter “the other way around”. Det handler kort fortalt om de som forlater Amerika for å flytte til hjemlandet til kjæresten sin. Det er nesten skremmende å se hvordan de bare kan gi opp det å ha “alt” for mennesker som egentlig ikke bryr seg om. De forlater også barna sine, noe jeg synes er helt sinnsykt?? Dere mååå se den.

🖤 Om bare noen timer skal jeg ta ut extensions, noe jeg ikke akkurat ser frem til. Jeg føler meg så ukomfortabel med kort hår, men jeg synes også det er viktig å la håret mitt få hvile litt. Jeg får heller ikke kuret det slik jeg ønsker når jeg har det i, så jeg gleder meg til å gi håret mitt litt fri. Jeg har jo heldigvis hestehalen min, så jeg vil nok klare meg heeelt fint!

🖤 Jeg har fått helt dilla på å stå opp skikkelig tidlig og trene, det er jo så deilig? Jeg er jo ferdig med alle gjøremål før klokken 12.00. Jeg håper jeg klarer å holde på de gode rutinene jeg endelig har klart å kjempe meg til å få.

🖤 Jeg kan seriøst ikke vente med å reise til Tromsø om litt under tre uker. Det er virkelig ingenting som er bedre enn jul hjemme sammen med familien og vennene mine. Det er jo heller ingenting som slår utelivet i Tromsø, så jeg gleder meg faktisk til noen morsomme turer ut på byen.

🖤 Jeg skulle ønske at jeg var flink til å strikke, eller at jeg hadde interessen for å lære meg det. Det er jo nesten umulig å skulle lære seg noe man synes er kjempekjedelig, men det hadde vært så kult å bare kunne strikke seg alt man vil ha. Jeg er jo uansett så heldig som har en veldig flink mamma som strikker mye, så jeg har vel egentlig ikke noe jeg skal klage på.

🖤 Det er bare to dager til jeg reiser til Oslo for å være med på lanseringen av øyenskyggepalettet til Martine. Jeg gleder meg så mye til Yummy Heaven, Sumo og endelig kunne få se vennene mine igjen.

2 kommentarer

2 thoughts on “NOEN TANKER

  1. Send den meldingen, Sofie! Tenk den deilige fölelsen etterpå! Mestring er den diggesete feelingen ever!!! 😀 Var det Elises hus/leilighet du snappet fra i går eller dagen för? Det juletreet!!! OMFG!!! Det var sååå nice!!! Klem til deg fine! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *