NOEN TANKER JEG VIL DELE MED DERE

Categories Blogg

❤️ Jeg måtte le litt da jeg la ut disse bildene på Instagram å fortalte at jeg hadde kjøpt meg bil, for naturlig nok så begynte folk å gratulere meg med kjøpet. Det morsomme er at jeg kjøpte bilen for flere måneder siden, men det er vel bedre sent enn aldri? 😅

❤️ Som dere sikkert har forstått nå så er jeg sykt sær når det kommer til å date. På en side har jeg veldig lyst til å date, møte noen, dra på kino, middager and you name it. SAMTIDIG som at jeg ikke orker. Jeg blir seriøst ukomfortabel om noen begynner å skrive til meg, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal respondere? Sandra fikk lese gjennom en av samtalene mine, og hun mente at jeg var frekk 😂😭 Jeg har bare prøvd å være morsom/flørte tilbake, men det oppfattes altså som frekk og “ikke interessert” hehehe upsiii.

❤️ Sandra og jeg har snakket om å booke en hytte utenfor Tromsø for å fokusere på jobb. Det høres kanskje litt rart ut, men akkurat nå har Sandra eksamen og jeg jobber med et av prosjektene mine. Vi har derfor snakket om hvor deilig det hadde vært å fått en liten miljøforandring, og jobbet fra et roligere sted. Vi har seriøst funnet den perfekte hytten, og vi tenker å booke den asap 😍

❤️ Jeg var veldig usikker på om jeg skulle bruke penger på å skaffe meg noen som kunne redigere YouTube-videoene for meg, men nå er jeg så takknemlig for at jeg tok det valget. Det er virkelig verdt hver eneste krone, og YouTube-kanalen min har jo blitt hundre ganger bedre. Jeg har også fått mye mer tid, noe som har vært viktig for meg da jeg føler at jeg kan legge mer energi i jobben jeg gjør. Det verste jeg vet er å stresse meg gjennom noe, for da føler jeg aldri at resultatet blir noe bra.

❤️ Jeg er nesten ferdig med alle julegavene mine, noe som føles helt fantastisk. Vanligvis så har jeg kjøpt nesten alle gavene i desember, noe som ikke akkurat er veldig økonomisk. Jeg tror jeg skal spare mamma sin til desember, men utenom det så skal jeg gjøre meg helt ferdig denne måneden.

❤️ Jeg som virkelig har vært avhengig av å ha helt lyst platinablondt hår, elsker nå min nye hårfarge. Jeg trives så godt med å gå litt mørkere, og jeg vet at dette kommer til å være så sunt for håret mitt. Jeg har jo sett at det har vokst mye den siste tiden, så forhåpentligvis så kan jeg slutte med extensions om 1 år kanskje.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *