UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Categories Blogg

Hvor mye bruker du på julegaver?
Det vet jeg faktisk ikke… Det varier jo veldig fra person til person, og hva man har blitt enige om.

Snakker eller flørter du fortsatt ikke med noen?
Hehe nei, jeg skremmer nok bort alle med min sykt sjarmerende personlighet. Neida, men jeg flørter ikke med noen for øyeblikket. Jeg har jo lastet ned Tinder og er på Raya, men jeg har ikke tatt det noe lengre enn som så. Jeg er nok alt for klein til å møte nye mennesker, og er nok bare den typen som må møte en gutt på en “naturlig” måte og ikke gjennom Tinder hehe.

Beskriv deg selv med tre ord
Spontan, tar mye plass og hardtarbeidene.

Ville du helst vært sammen med en som var eldre eller yngre?
Eldre 10 av 10 ganger. Det morsomme er at jeg alltid har sagt at jeg vil finne noen som er eldre, men jeg ender alltid opp med gutter som er på min egen alder. Ikke at det er noe feil med det, men jeg kjenner at denne gangen så vil jeg kanskje ha noen som har et litt mer “voksent” liv. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det uten at det høres feil eller frekt ut, men jeg mener vel egentlig bare noen som har en fast jobb, bor for seg selv og vet hva de vil i tiden fremover. Jeg kunne for eksempel lett blitt sammen med en som var pappa da jeg heller vil være stemor enn å få mine egne (hehe).

Har du noen ganger angret på at du har hatt sex med noen?
Ja, det har jeg. Jeg tror vi alle sikkert har noen vi i ettertid tenker sånn “hvorfor gjorde jeg det”? Det er likevel ikke sånn at jeg går rundt å irriterer meg over det på daglig basis 😅

Når har du bursdag?
Jeg har bursdag 30 mars.

Er du fornøyd med navnet ditt?
Det er ikke et navn jeg ville valgt selv, men jeg synes navnet mitt er helt OK. Mamma tenkte egentlig å kalle meg for Linnea, noe jeg kanskje hadde likt liiitt bedre haha. Jeg føler bare at Sofie er et så voksent navn, og at jeg vil kle det bedre når jeg kanskje nærmer meg 40? Skjønner dere hva jeg mener? Eller høres det bare helt kleint ut? 😅

Hvor mye betalte du for leiligheten i Trondheim?
3 millioner.

Hvor mange av dine tidligere kjærester har du bodd sammen med?
Jeg har vært samboer med to stykker.

Ditt lengste forhold?
Det er mitt siste forhold som varte i tre år.

Hvilke kvaliteter ser du etter i en fremtidig kjæreste?
Først og fremst er det viktig at han er snill, har gode verdier og går overens med venner og familie.  Så er det også veldig viktig at han liker dyr og er åpen for å spise vegetarmat ettersom at jeg ikke spiser kjøtt. Jeg ser for meg at det må være veldig slitsomt å skulle lage to middager hver dag for at vedkommende ikke orker å prøve.  Jeg synes også det er veldig tiltrekkende med gutter som er hardtarbeidende, og jobber for å nå målene og drømmene sine.

Føler du at det er noen i bransjen din som tror de er bedre enn andre?
Ja, det føler jeg. Jeg har lest litt her og der hva andre har skrevet og uttalt seg om, og det er noen ganger jeg får sjokk av å se hva enkelte får seg til å si om andre. Jeg tenker at om du er en sånn person som peker mye finger rundt deg så skal du være veldig forsiktig med å gjøre noe feil selv.

Hvor mye fikk du betalt for din aller første annonse?
Hmm det husker jeg faktisk ikke, men jeg regner med at det kanskje var rundt 5000?

Kunne du datet noen med barn?
Ja, det kan jeg.

En ting du virkelig ikke liker med deg selv?
Det må nok være at jeg er ekstremt utålmodig, og at jeg har veldig vanskeligheter med å konsentrere meg.

Hva bruker du mest penger på for tiden?
Julegaver og mat 😂

Kunne du datet en jente?
Jeg har aldri kjent på den tiltrekningen før, så jeg tror ikke det. Skulle jeg noen gang oppleve det så hadde jeg nok ikke holdt igjen, men på mine 25 år så har det vært gutter jeg har falt for.

Siste personen du stalket på Instagram?
En kjekkas jeg så på Tinder.

5 kommentarer

5 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL & SVAR

  1. Nice 🙂

    Enig me at Sofie passe te folk i 40-70 åran, haha eller te ei lita jenta på 1 år 🙂 <3

  2. Celine er så utorlig skjønn, ser hun på storyene dine❤️ Men lurte på om du klipper neglene til Celine? Syns de såg så vonde også lange ut:(( Ser nok kanskje verre ut enn det faktisk er..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *