NOEN TANKER – min nye hverdag

Categories Blogg

🌸 Jeg må ærlig innrømme å si at jeg er spent på hvordan mamma og jeg skal få plass til alle tingene mine. For det første så har mamma aaalt for mange ting selv, også skal jeg flytte inn i tillegg. Vi ble ganske kjapt enige om at vi må bruke denne uken på å dra å kjøpe et par kommoder til oppbevaring, slik at jeg får plass til klær og diverse.

🌸 Jeg kjenner at jeg gleder meg til å begynne å vlogge litt fra Tromsø. Det skal bli morsomt å vise dere hvor enkelt jeg bytter mellom to dialekter, også synes jeg det er veldig hyggelig at dere skal få bli bedre kjent med familien min. Sett bort i fra det lille som ble vist på Bloggerne, så vet dere generelt ganske lite om hvordan livet i Tromsø er. Jeg gleder meg derfor til å ta dere med på denne reisen også! Jeg lover at jeg skal være flink til å produsere masse innhold til YouTube.

🌸 Jeg har bestemt meg for at  jeg nå skal begynne å… JOGGE!! Ikke få for høye forventinger nå eller sett noen krav til meg, for jeg kan love dere at det kommer til å ta lang tid før jeg er der at vi faktisk kan kalle det for jogging 😂 Jeg skal bare ta mer utnytte av naturen jeg nå kommer til å ha tilgjengelig 24/7.

🌸 Jeg vet ikke om dere husker den tiden da jeg var helt avhengig av et Zombie spill på telefonen?? Gjett hvem som har blitt heeelt avhengig igjen?… haha. Jeg tror nok det kom etter at jeg begynte å se på Buffy The Vampire Slayer, og jeg igjen ble påmint hvor fascinerende jeg synes zombier er.

🌸 Nå har jeg ikke vært singel noe lenge, men jeg merker bare allerede hvor sær jeg har begynt å være rundt gutter. Jeg har ikke litt lyst til å snakke, møte eller date noen akkurat nå. Uansett hvem som snakker til meg så er det bare ikke interessant i det hele tatt. Jeg tror jeg bare har kommet dit at jeg trives så godt alene, og at jeg nekter å føle noe for noen her hjemme ettersom at jeg skal reise til LA. Jeg har alltid hatt kjæreste de gangene jeg har vært der, og nå har jeg virkelig lyst til å oppdage hvordan singellivet der er. Jeg tror det kommer til å bli craaazy, og da vil jeg ha en podcast som jeg kan dele alle disse historiene med dere direkte fra LA.

🌸 Kan dere love meg å minne meg på at det er lenge til jeg skal flytte igjen? Nå mener jeg ikke til utlandet, men det å flytte over alt i Norge. Etter x-antall timer med pakking, bæring, svetting og vasking så kjenner jeg meg SÅ ferdig. Fredrik og jeg holdt på å flytte i 8 timer på søndagen, og vi vasket leiligheten min i 5 timer i går. Det verste var at vi hadde hjelp av Caroline også, men likevel så tok det så lang tid. Vaskingen skal jo være helt hundre prosent perfekt, og det er ikke unnagjort på to timer. Det verste var at jeg ikke hadde tenkt å spørre om hjelp da leiligheten min ikke er så stor, og jeg har bare bodd der i tre måneder så det er jo begrenset hvor skitten det kan bli på så kort tid. Jeg er bare så takknemlig for at de tilbydde seg, ellers hadde jeg nok stått å vasket enda 😂

1 kommentar

1 thought on “NOEN TANKER – min nye hverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *