NOEN TANKER PÅ FLYET

Categories Blogg

♥ Zelia og jeg snakket mye om det i det vi skulle sjekke inn, for hvor merkelig er det ikke å tenke på at et så stort fly kan komme seg opp i lufta?? Altså hvor mye veier ikke de store flyene til Norwegian fra før, så skal det i tillegg bære alle passasjerene og bagasje. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er utrolig fascinerende å tenke på haha. 

♥ Det jeg synes er mest skremmende med å fly er turbulens, noe jeg regner med at jeg ikke er alene om? Jeg hadde faktisk ei i klassen på videregående som sa at hun ELSKET turbulens, og jeg tenkte automatisk at hun var gal haha. Hvordan kan man elske noe så skummelt? 

♥ Det å være koblet fra sosiale medier i 10 timer gir deg mye tid til å tenke og reflektere, noe jeg virkelig elsker. Jeg er dessverre så oppslukt i telefonen min at jeg bruker den hver gang jeg har dødtid eller kjeder meg, så jeg gir meg selv lite tid til å faktisk tenke over ting. Personlig tror jeg det er veldig viktig, så jeg må virkelig bli flinkere her. Denne flyturen har for eksempel blitt brukt til å tenke over alt jeg har å være takknemlig for. Jeg jobber faktisk hver dag for å endre tankegangen min slik at jeg blir flinkere til å fokusere på det positive. Vi mennesker er dessverre sånn at vi bruker alt for mye tid på alt som er negativt, når vi har så mye å være takknemlig for. 

♥ Jeg satt meg mål for 2019 som jeg allerede har klart, så nå må jeg virkelig tenke på hva de neste skal være. Jeg hater at jeg ikke kan dele noe med dere, men jeg LOVER at jeg skal fortelle dere det med engang jeg får lov. Er det noen som har noen tanker rundt hva det kan være? Det hadde vært veldig morsomt å høre hva dere tror kommer til å skje. 

♥ Som dere vet så har jeg jo blitt mye mer bevisst på økonomi og hva jeg bruker pengene mine på, så denne turen har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal shoppe noe som helst. Tror dere at jeg kommer til å klare det? 

♥ Apropos økonomi, så er det jo utrolig dyrt å bo og leve i Los Angeles. Jeg har jo vært heldig de andre gangene å kunne bodd gratis hos Nina, men nå som hun har flyttet så er jo ikke det mulig mer. Jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle bruke minst mulig penger på bo denne turen, noe jeg absolutt vil si at jeg klarte. Jeg skal være her i 15 dager, og jeg har klart å finne bo til 10.000 kroner! Jeg vet ikke med dere, men jeg er i alle fall imponert over meg selv haha. Gamle meg ville valgt det fineste, men ikke denne gangen. Det skal sies at det fortsatt er viktig for meg å bo på et sted som er fint, men ikke like fint som jeg var opptatt av tidligere. 

♥ Om jeg skal si noe positivt om det å fly, så må det helt klart være utsikten. Det er vel ingen andre steder i verden du kan få en så fin utsikt som fra flyvinduet? Jeg er en sånn person som aldri tar for den greia som gjør at det blir mørkt da jeg sitter 90% av flyturen å titter ut av vinduet. 

♥ Det som er kjipt med å ha kjæreste er jo når man reiser bort fra hverandre. Selv om det er godt å savne hverandre, så hater jeg jo selv når Morten reiser bort haha. Ikke på grunn av at jeg ikke vil at han skal reise, men det er så tomt hjemme uten han. Jeg hater å legge meg alene, og det er også så skummelt å være hjemme alene. Heldigvis har jeg mange venninner jeg kan rømme til når vi flytter til Trondheim. Jeg er veldig sikker på at Morten kommer til å være mye i Oslo, så da er det bare å forberede seg på mange netter alene haha. 

♥ Er det bare jeg som hovner ekstremt mye opp på fly? Spesielt på beina og i ansiktet haha. Jeg burde kanskje gjort sånn som Zelia å tatt på meg støttestrømper for å ikke ha problemer med å passe inn i skoene mine når jeg kommer frem, men det gir seg heldigvis fort. 

♥ Jeg vet at jeg har snakket om det tidligere, men jeg er bare så evig takknemlig for at forholdet mitt ikke styres av sjalusi. Jeg vet rett og slett ikke om jeg hadde orket å reise til Los Angeles om Morten skulle vært skikkelig sjalu. Det sier seg jo selv at ferien blir litt ødelagt om den skal brukes til å krangle med kjæresten sin. Jeg har jo også blitt kjent med masse mennesker her, inkludert gutter. Det hadde derfor vært utrolig slitsomt om Morten skulle blitt sur på meg for å henge sammen med de. 

♥ Jeg gleder meg så til å komme frem å dra ut på byen igjen!! Det er virkelig ingenting som slår utelivet i LA, så jeg kan nesten ikke vente. Jeg ser forresten at jeg får mye spørsmål om utelivet og promotører i Los Angeles, og det stemmer at du trenger en promotør for å komme deg inn på utestedene. Eller.. du må ikke ha en promotør, men det lønner seg med tanke på at du slipper å stå i kø og du får bord med gratis drikke. Det er dessverre utrolig mange ekle promotører der ute som tror og mener at du skylder de noe ettersom at de har tatt deg med ut på byen, og slike anbefaler jeg dere å holde dere langt unna. Du skal slippe å bli tafset på for at du drar ut med noen, så finn dere en skikkelig promotør. 

♥ En av de tingene jeg liker med å reise til USA er at jeg får praktisert engelsken min. Det er ikke akkurat sånn at jeg får brukt den så mye hjemme i Norge, og er det et språk jeg virkelig ønsker å bli bedre på så er det engelsk. Jeg tror også at Zelia har godt av å få øvd litt, for da hun skulle ringe Tesla angående en feil på bilen deres så sa hun “Stearing rat” til han i telefonen. For dere som ikke forstår hva det betyr, så mente hun altså et bilratt hahahah!!

7 kommentarer

7 thoughts on “NOEN TANKER PÅ FLYET

  1. Hei Sofie! Jeg tror at du er i et samarbeid eller at du selv har produsert ditt eget sminkemerke😃 Blir hvertfall spennende å høre hva det er. Gleder meg til å høre mer om hva dere driver med i LA,kos dere masse!❤

  2. Det er faktisk ikke rart i det hele tatt at fly kan fly til tross for vekten 😊 Flyene er bygd opp slik at når de kommer opp i en viss fart så må de lette. Noe annet er fysisk umulig

    Når det kommer til turbulens så er det like «farlig» for flyet som det er for en bil å kjøre på brostein. Altså, ikke farlig i det hele tatt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *