NOEN TANKER SOM KAN HOLDE MEG VÅKEN OM NATTEN

Categories Blogg

❤️ Hvordan vet man egentlig om det man gjør er rett? Jeg har vært så ekstremt usikker den siste tiden på om valgene jeg gjør er riktig for meg eller ikke. Magefølelsen min sier en ting, og hodet mitt sier noe annet. Jeg tror helt ærlig jeg aldri har vært så forvirret som det jeg er akkurat nå. What to do? 🥺

❤️ Det jeg skal skrive nå kommer til å høres rart ut, men det kjipeste med å ha hatt det så bra som det jeg har hatt det, er at det er så utrolig kjedelig når det ikke er helt på topp. Jeg har hatt det så bra at jeg har vært livredd for å ikke ha det bra, og jeg tror nok det er den frykten som ødelegger litt for meg.

❤️ Det føles nesten helt merkelig å ha hele livet sitt på vent, og ikke helt vite hvor og når noe skjer. Jeg har det veldig bra her i Tromsø altså, men jeg kjenner jo at det begynner å tære litt på og ikke vite.

❤️ Jeg savner livet, sånn skikkelig. Jeg vet jo åpenbart at jeg ikke er alene med disse følelsene, men jeg kunne virkelig gjort alt i verden for å komme tilbake til normalen. Bare det å kunne ha noe fint å se frem til, møte mennesker, ha en plan når man våkner opp og føle at man har noe å fylle dagene sine med. Alt jeg vet er at jeg ALDRI og da mener jeg ALDRI skal ta hverdagen forgitt igjen. Selv om det er utrolig kjipt alt som har vært det siste året, så tror jeg vi alle har lært utrolig mye det siste året.

5 kommentarer

5 thoughts on “NOEN TANKER SOM KAN HOLDE MEG VÅKEN OM NATTEN

  1. Hei kunne du tenkt deg å lage en You Tube video med jeg sjekker inn på det fineste eller det værste hotellet i min by?

  2. Har ingen ting med innlegget å gjøre, men den storyen du la ut med den bilen som fulgte deg. Veit ikke om du er klar over det, men hvis du logger deg inn på statens vegvesen sine sider, så kan du sjekke hvem som eier bilen. Tror det var på slutten av fjoråret de åpnet opp for det 🙂 bare et tips om du skulle ønske å finne ut hvem det er 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *