NOTATET DU IKKE VIL AT NOEN SKAL SE

Categories Blogg

Er det en ting jeg ikke har fortalt dere, så er det at jeg kan være ekstremt dårlig til å uttale enkelte ord, spesielt om de er på Engelsk. Både Stine og Ine har et notat med ord jeg har uttalt feil, og Stine har hatt dette notatet siden 2011 så dere kan tro det finnes mange godbiter der. Det er heldigvis ikke bare jeg som har sagt feil, for noen av disse uttalelsene kommer fra Julie også. Martine hadde også et gullkorn som Stine HELDIGVIS skrev ned, for det hadde jeg helt glemt haha. 

La oss ikke glemme at jeg sa at påske var en årstid** på Pærra for to år tilbake, det er jo helt KRIIIIIISE HAHAH!! Det er dessverre ikke det verste jeg har sagt, for bare se på dette. 

Jeg har sagt venneomkrets, innvigla, Alvedal, Nidarelva og at hun kom med… STURKEN?!?!? hahaha. Alt annet er Julie sitt mesterverk, og Martine som presterte å si fload horse. Selv om jeg synes det er utrolig flaut at Stine har dette notatet, så er det likevel så morsomt å ha. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye vi har ledd av dette, og jeg tror det kan bli veldig morsomt å se tilbake på om noen år. 

4 kommentarer

4 thoughts on “NOTATET DU IKKE VIL AT NOEN SKAL SE

  1. Haha.. håper det du skrev om påske var ironi nå…
    Påske er en høytid. Det er den viktigste høytiden i kristendommen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *