PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

Categories Blogg

Bakgrunn side 1: Denne bruker jeg så og si aldri, med mindre jeg sitter på flyet å jobber med blogginnlegg gjennom notater.

Bakgrunn side 2: Dette er helt klart den siden jeg bruker mest da jeg har min private nettbank, firma sin nettbank, Klarna, Vipps, Bank Norwegian, Instagram, Snapchat, Spotify, Messenger og Zombiespillet (the last day on earth) mitt som jeg har fått SÅ dilla på.

En liten anbefaling til dere: Last ned Klarna appen. Hver gang jeg bestiller noe på nett så gjør jeg det ALLTID gjennom Klarna. Dette er en trygghet i tilfelle du ikke mottar varene du har bestilt, og du har også full oversikt over når du skal betale fakturaene dine. Du kan også utsette betalingen med 14 dager ekstra uten å måtte betale noen avgifter på det. Jeg ELSKER Klarna.

Bakgrunn side 3: Denne bruker jeg også ganske mye da appen til bilen vår ligger her. Jeg er også fast bruker av Daily Horoscope og appen Yolo. Den er den jeg bruker hver gang jeg har spørsmålsrunde på Snapchat, og den er helt genial. Sas Mastercard blir også brukt ganske flittig da jeg sparer bonus hos Sas og Norwegian.

Kamerarull: En god blanding av hverdag & jobb <3

Kamerarull: Her ser dere hvor mange forsøk vi hadde før vi Tonje og jeg klarte å finne et bilde vi ble fornøyd med, haha!

Instagram: Her ser dere litt av feeden min <3 Gjerne følg meg der også om dere ønsker. Jeg heter i alle fall Sofieenilsen.

Snapchat: Her ser dere topplisten min på Snapchat. Jeg tror ikke den har forandret seg så veldig mye fra forrige gang da jeg nesten ikke bruker Snapchat til annet enn å oppdatere mystory.

Æ-appen: Jeg måtte le litt da jeg så at mine topp tre er smågodt, Pepsi Max og Dentastix. PS; før noen skal kommentere at det er karbonadedeig på topplisten, så er det for at Morten kjøper det og ikke jeg.

Anropsliste: Jeg snakker ikke med så veldig mange andre enn mamma, Morten og regnskapsføreren min. Han er seriøst den aller beste, dere aner virkelig ikke.

13 kommentarer

13 thoughts on “PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

  1. Litt moro at du i spørsmål og svar innlegget skrev “Jeg snapper svært sjeldent privat, og har ikke streak med en eneste en.” også har du streak med to bare på topplisten. Haha:D

  2. Bare rart at du er så opptatt av ditt eget utseendet.. Sikkert derfor spørsmål om hvorfor du har bilde av deg selv i undertøy som bakgrunnsbilde.

    Leser du forresten ikke VG eller Dagbladet?😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *