PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

Categories Blogg

Alle dere som er på TikTok har nok sett denne trenden, og jeg ble selvfølgelig bitt av basillen. Selv om det kanskje ser veldig fint ut, så må du gjennom “snarveier” før du kommer inn på appen du skal bruke. Jeg tror nok derfor ikke dette er noe for deg om du ikke har så mye tålmodighet 😅 Som dere kanskje også ser så måtte jeg adde noen av drømmene mine også, sånn at jeg har noe fint å se på hver gang jeg åpner telefonen min.

Jeg samlet alle plattformene mine på et sted sånn at det skulle være mer ryddig når jeg skulle bruke flere apper samtidig 🌸 Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet, og telefonen blir jo hundre ganger finere. På denne siden måtte jeg også ha litt drømmer og mål, i tillegg til kalenderen min sånn at jeg alltid har oversikt.

Nest siste side er en god blanding av motivasjon, jobb, dating-apper og messenger 😅

Siste side er der jeg har samlet alle appene jeg har lagret snarveier til, så det er med andre ord ikke noe mer spennende enn det.

Jeg måtte selvfølgelig ha et bilde av Los Angeles, sånn at jeg minner meg selv på hvor mye fint jeg har i vente <3

Nesten 16.000 bilder på kamerarullen min, det er jo ganske flaut 🙂

Topplisten min på Snapchat <3

Siste personen jeg vippset var Martine etter vi hadde brunch på Michaels <3

Jeg var usikker på om jeg skulle dele dette ettersom at det var nesten 10 timer på EN DAG!!!!!!!! Det er jo helt krise flaut? 😂 Til mitt forsvar så lå jeg hjemme med Celine i går, så jeg håper jeg er unnskyldt for det (hehe)

12 kommentarer

12 thoughts on “PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

  1. Så fin bakgrunn 😍♥️

    Haha æ sjøll sitt på mobiln opp te 14 tima kvær dag, så ingenting og bli flau av 😂👍

    Likte innholde på mobiln din <3

    1. Det er mamma sitt navn, og iphonen min har alltid vært “Wenche sin iphone”. Jeg tror det er pga at hun måtte ordne bruker for meg på appstore da jeg fikk min første telefon. Dont know to be honest 🤷🏼‍♀️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *