PÅSTANDER OM BLOGGING

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Kjolen er fra missguided, du finner merket. HER / Solbriller. HER

Du har frihet til å gjøre akkurat det du vil
Dette er vel kanskje den påstanden jeg får høre aller mest, “for vi bloggerne kan jo gjøre akkurat hva vi vil for at vi har friheten til å gjøre det”. Jeg vil jo si at jeg er både enig og uenig i denne påstanden, for selvfølgelig stemmer det at vi har masse frihet. Det jeg elsker aller mest med jobben min er friheten jeg har og at jeg kan bestemme over min egen hverdag. Likevel så har vi forpliktelser vi også, og vi må være tilstedet om vi ønsker å tjene penger på det vi gjør. Hovedgrunnen til at Morten og jeg ikke har reist til utlandet i sommer er for at vi er bundet veldig til å være her pga jobb. Vi har absolutt ingenting å klage over, men 100% frihet har vi ikke. I alle fall ikke jeg. 

Alle bloggerne kjenner hverandre
Før jeg ble blogger selv så trodde jeg at alle bloggerne kjente hverandre, men det stemmer jo absolutt ikke. Jeg trodde ikke at alle var bestevenner, men jeg så for meg at man sa hei om man for eksempel gikk forbi hverandre. For en god stund siden så var jeg på samme sted som en annen blogger, og vi overså hverandre totalt. Jeg prøvde først å smile, men så fikk jeg bare et surt blikk tilbake haha. 

Det er mye overfladiske vennskap i bransjen
Nå skal ikke jeg snakke for noen andre, men personlig så er jeg veldig enig i denne påstanden. Jeg kan vel si det sånn at jeg er veldig glad for at jeg har de vennene jeg har. Det er godt å ha noen man kan komme til for å få hjelp, støtte og veiledning. Det er jo ikke akkurat sånn at jeg kan ringe mamma for å spørre om hjelp til blogging, så jeg er veldig glad for mine amazing friendzzz. 

Vi takker ja til alle annonser for å tjene penger
Rett etter Paradise takket jeg ja til ting jeg ALDRI ALDRI ALDRI ville reklamert for den dag i dag, men man lærer vel så lenge man lever tenker jeg. Det er selvfølgelig viktig for meg å tjene penger, men det er ikke slik at jeg takker ja til absolutt alle forespørslene jeg får. Er det ikke noe jeg kan stå inne for eller liker, så takker jeg heller ikke ja. Når alt kommer til alt så er det jo meg det går utover om jeg reklamerer for noe som suger, så hvorfor skal jeg ta en sånn sjanse? Jeg ønsker heller ikke å lure dere, så tiden etter Paradise vil ikke skje igjen. Skal jeg takke ja til noe så må det passe min profil, mine interesser og jeg må vite at produktet er bra. Jeg synes for eksempel det er ganske komisk når influensere som ikke trener reklamerer for treningsrelaterte ting haha. 

Blogging er ikke en jobb
Nei, jeg bare får penger for å ikke gjøre noe som helst. Jeg forstår ikke hvorfor det kommer inn penger på kontoen min hver måned??? Hehe neidaaa. Jeg tenker at så lenge du tjener penger på det du gjør, så er det jo faktisk en jobb. 

1 kommentar

1 thought on “PÅSTANDER OM BLOGGING

  1. Herregud, det må jo være et hundretalls bloggere med stort og smått bare på blogg.no, så det lar seg vel ikke engang gjøre å kjenne ‘alle bloggere’ i ens egen by engang (haha)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *