PLANENE FOR DENNE UKEN

Categories Blogg


Mandag

Jeg skal starte dagen med å gå en lang tur med Celine før jeg skal ha hjemmetrening med Yoga og styrketrening. Resten av dagen skal bare brukes til jobb og pakking. Det er virkelig ikke noe som er mer kjedelig enn å pakke, så jeg har utsatt det i flere uker nå. Jeg vet likevel at jeg kommer til å være glad for det senere når jeg slipper å pakke ned en hel leilighet på en gang.

Tirsdag
Jeg skal forsette med både hjemmetrening og pakking. Jeg skal også få jobbet en del, og helt klart sette av tid til å gå meg en lang tur.

Onsdag
Jeg tenkte å spille inn en mukbang der jeg svarer på litt dypere og mer personlig spørsmål. Jeg synes det er lettere å forklare seg på film enn blogg, så jeg har lyst til å være litt åpen med dere. Jeg kommer ikke til å svare å noe rundt bruddet, men kanskje dere har andre spørsmål dere lurer på? Fremtidsplaner? Hva jeg tenker rundt flytting? Hvordan det er å være singel? Er det rart å være alene? +++. Utenom å bruke store deler av dagen på YouTube så tenker jeg litt hjemmetrening og gå en lang tur. Trening har blitt en terapi for meg i denne perioden, og har gitt meg en skikkelig “feel good” følelse.

Torsdag
Torsdag skal jeg fortsette med pakkingen slik at jeg får unna alt jeg ikke trenger akkurat nå. Jeg har ikke helt bestemt meg enda for når jeg skal flytte ut av leiligheten, men ettersom at jeg har hørt noen rykter om at det enda er skikkelig vinter i Tromsø så kommer jeg nok til å avvente til juni. Jeg skal også kike litt rundt etter bil, for jeg er vel ganske sikker på at jeg kommer til å kjøpe meg en.

 

5 kommentarer

5 thoughts on “PLANENE FOR DENNE UKEN

  1. Håper du og Celine får en fin uke❤️ Gleder meg til å følge deg fremover med flytting, reising og alt du måtte velge å dele med oss!

  2. Så gøy <3

    Håpe du kan en elleranna gang svare på koffer det ble slutt me Morten 😔💔

    Må vær tøft før dæ !

    Klæm <3

  3. Hei Sofie,jeg synes det er trist at du er singel igjen.Har du funnet ut hvem du er Sofie?DIn sterkeste egenskap er din viljestyrke,din svakeste egenskap er din viljestyrke,Med tiden så vil du skjønne hva jeg mener.Bare en av dem har en framtid.Sofie fra bygda eller Sofie fra L.a Håper du finner ut til slutt eller så vil du alltid være singel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *