SPØRSMÅL & SVAR

Categories Blogg

Reklame | Nelly

Topp HER / Bukse HER

Har du et crush nå?
Nei, det har jeg ikke.

Hvilken idrett gikk du på når du var liten? 
Fotball og ridning.

Har du bunad?
Nei, det har jeg ikke. Det er jo ganske dyrt, og som dere kanskje har sett på Bloggerne så hadde vi ikke så mye penger da jeg vokste opp. Jeg har heller ikke følt behov for å kjøpe etter at jeg begynte å tjene mine egne penger, men det kan være at jeg kommer til å kjøpe meg etterhvert, hvem vet.

Hvordan er det å bo alene?
Jeg bor ikke alene enda, så det vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg har begynt å trives veldig i eget selskap, og koser meg de gangene jeg er hjemme alene. For bare et halvt år siden så var jeg jo LIVREDD om jeg måtte sove alene en natt, så vi kan vel si at jeg har vokst en del.

Hvor er Ariana parykken fra?
Nå vet jeg ikke helt hvilken parykk du snakker om, men alt av fake hår har jeg kjøpt i en butikk som ligger på Walk Of Fame i Hollywood.

Hvem beholder Celine?
Celine er min hund, så det er jeg som kommer til å beholde henne.

Har du noen koselige og fine planer fremover?
Jeg har ikke noen spesielle planer ettersom at alt har blitt satt på vent. Jeg prøver derfor bare å holde meg opptatt med å jobbe mye, gå lange turer, hjemmetrening og være med de menneskene jeg bryr meg om.

Hva gjør du om dagen?
Det jeg beskrev over her, haha.

Favoritt sangen din av Ariana Grande?
Just a little bit of your heart.

Hvilken butikk har best smågodt? 
Jeg elsker Candy King som de selger på Rema 1000. De har jo også en del veganske alternativer, noe som er et stort pluss.

Har du farget håret ditt i en sterk farge før? 
Jeg “farget” det jo blått i fjor sommer til Festningen, og det er vel det mest crazy jeg har gjort når det kommer til håret mitt.

Hvor gammel var du da du fikk mensen? 
Jeg husker ikke nøyaktig hvor gammel jeg var, men jeg var vel rundt 12-13 år.

Bor du i Oslo?
Nei, jeg bor i Trondheim.

Hva er det beste og verste med å være singel?
Jeg har helt ærlig ikke rukket å kjenne på noen av delene ettersom at jeg ikke har vært det så lenge, og fokuset mitt har heller ikke vært på å finne ut av det. Jeg skal bare fokusere på meg selv og mine drømmer fremover, og det tror jeg at jeg kommer til å ha veldig godt av. Jeg har ikke vært singel på nesten 6 år, så jeg tror nok at jeg kommer til å lære mye om meg selv i tiden fremover.

Hvem skal ha bilen?
Vi solgte Teslaen for en god stund siden.

Hvor kjøper du de store hettegenserne fra?
Nelly <3

Får du mange rare spørsmål ettersom at det er anonymt? 
GJETT OM!!! Jeg skjønner ikke hvordan enkelte faktisk tror at jeg kommer til å svare på det 😂

Bor du alene?
Nei, det gjør jeg ikke.

Hvorfor vil du flytte til Tromsø?
Det er ikke akkurat sånn at jeg har kjempelyst til å flytte til Tromsø, men det var et valg jeg tok da jeg fant ut at jeg skal reise i tiden fremover. Det er unødvendig å betale masse i lån eller husleie på et sted der jeg nesten ikke kommer til å være. Jeg har lyst til å spare penger fremover, så det falt derfor naturlig å pakke kofferten å flytte tilbake på pikerommet. Celine var også hovedgrunnen til hvorfor jeg valgte å gjøre det sånn. Hun har jo vokst opp med mamma, og det føltes rett at hun skal ha et fast sted å være de gangene jeg er borte, og ikke frem og tilbake mellom vennene mine.

Hva synes du om porno? 
Skal jeg være helt ærlig så er ikke det noe jeg har tenkt så mye over. Folk får gjøre det de selv vil, og det som føles rett for dem og eventuelt forholdet de er i.

Kunne du blitt med på PH igjen?
Nei, det kunne jeg ikke. Jeg hadde det så bra med gjengen jeg var sammen med, og kunne aldri sett for meg at jeg hadde fått en like bra opplevelse med noen andre.

Hvor er sofaen deres fra?
Classic Living.

Er det mulig for en “vanlig person” å be deg ut på date?
“vanlig person” hahaah <3 Ja, det er det selvfølgelig. Jeg er likevel ikke klar for å begynne å date enda, og skal bare være meg en GOD stund fremover.

16 kommentarer

16 thoughts on “SPØRSMÅL & SVAR

    1. Neiii, det kunne jeg aldri tenkt meg 😂 koselig program, men jeg er ikke der helt enda. Vil heller ikke finne kjærlighet på TV, og vil at mitt neste forhold skal være mer privat.

  1. Jeg er ikke typen til å kommentere på folks blogger, men jeg må bare si en ting, jeg synes det er skikkelig admirable at du velger å gå ut offentlig med bruddet (selv om du beklageligvis sikkert måtte gjort det før eller senere uansett), men liksom, du virker ordentlig reflektert og god, og jeg synes det er gøy å følge med på deg når du popper opp på Snapchat selv om jeg ikke er en typisk «bloggfan». Tenkte bare å si det! Du virker mye mer reflektert enn flere andre bloggere i Norge i dag, og det står stor respekt av at du ikke slenger dritt om eksen eller what not. Fortsett å være så kul som du er!

  2. Sover du og Morten fortsatt sammen selv om dere har slått opp?
    Synes du det er vanskelig å kombinere vennskap samt følelsene du har for han og minnene dere har hatt?

  3. Hei! Vet du har snakket om å dra til USA å studere, skal du dra alene? Hva skal du studere?Jeg har SÅÅ lyst til å studere i USA, men kjenner litt på at jeg ikke tørr å reise helt alene… Vurderer det så sterkt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *