PLANENE FOR RESTEN AV UKA

Categories Blogg

Torsdag 🖤

På torsdag starter dagen hos Spraytan Huset der jeg skal få meg litt brunfarge før Nelly eventet i Stockholm. Etter det skal vi ha et veldig spennende møte, hva sier dere til en slik salong i Trondheim??

Etter jeg er ferdig på møte er det vel egentlig bare rett tilbake til Drammen for å være med Ine og få jobbet litt før helgen. Er det noe jeg vet så er det at jeg ikke kommer til å ha så mye tid til bloggen, så det er viktig å forberede så godt jeg kan.  

Fredag 🖤

På fredag er det tidlig opp å ordne seg før jeg må ta flytoget fra Drammen til Gardemoen. Der skal jeg møte resten av jentene fra Norge som skal være med til Stockholm i helgen. Så langt som jeg vet så er det bare meg, Ingrid og Sofie, men jeg regner med at det er et par stykker jeg ikke kjenner. Jeg gleder meg i alle fall veldig til å møte alle sammen, og bli bedre kjent med Nelly-gjengen 🖤

Vi lander i Stockholm rundt 4, og da er det vel egentlig bare rett til hotellet for å få sjekket inn. Det er ikke mange timene vi får på hotellrommet, for vi skal på Nelly Showroom allerede klokken 18.00. Resten av kvelden skal bare brukes til å være sammen med fine mennesker, og kanskje ta en tur ut? Det er fire år siden jeg var ute i Stockholm sist, så jeg kjenner at jeg er klar for en ny runde. 

Lørdag 🖤

Selv om jeg nok mest sannsynlig har vært ute på byen på fredag, så SKAL jeg klare å komme meg opp tidlig. Vi har et ganske tett skjema i Stockholm, så jeg har bare noen få timer der jeg kan rekke Sephora og shopping. Det er faktisk helt uaktuelt at jeg skal være i Stockholm uten å være på Sephora, så da får jeg heller bare miste et par timer med søvn. 

Etter at jeg har shoppet så er det rett på mingling, drinks og brunsj sammen med gjengen fra Nelly. Dette pågår nok hele ettermiddagen før vi skal på After Party. 

Søndag 🖤

Vi skal fly fra Stockholm klokken 12.45, og etter en helg fylt med fest og moro så vet jeg allerede at jeg kommer til å bruke resten av søndagen i senga haha. Jeg skal se på en god serie, spise litt godteri og pizza fra Dominos. NAAAM!!

2 kommentarer

2 thoughts on “PLANENE FOR RESTEN AV UKA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *