SPØRSMÅL & SVAR OM MORTEN OG MEG

Categories Blogg

Hva liker dere best ved hverandre sin kropp?
Det er egentlig ikke noe noen av oss har tenkt noe særlig over, og spør du meg så er det ikke noe jeg liker mer eller mindre på Morten sin kropp. Jeg synes han er fin akkurat som han er, og når alt kommer til alt så var det jo personligheten hans jeg falt for. 

Hvordan er sexlivet deres? er dere aktiv? Lurer på grunn av problemene du har hatt.
Jeg kjenner at jeg er ferdig med den tiden der jeg snakket alt for åpent om sexlivet mitt, for det gjorde jeg åpenbart bare for klikk og ingenting annet. Jeg ville aldri utlevert meg selv på den måten igjen, og jeg føler at det er alt for privat å svare på. Misforstå meg rett, for jeg synes det er viktig å ha åpenhet rundt det, men hva som skjer mellom Morten og meg velger jeg å holde for meg selv. Jeg kan vel likevel si det sånn at jeg fortsatt har mye plager ettersom at jeg ikke har gått til behandling for det på veldig lenge, så jeg må nok begynne å ta tak i det snart. 

Vil Morten gifte seg?
Vi har egentlig ikke snakket noe særlig om giftemål, men som jeg har forstått det så er det noe han ønsker en gang i fremtiden. 

Vil Morten ha barn?
Det er ingen av oss som ønsker barn akkurat nå, og jeg tror begge er like redde for at vi skal havne i en slik situasjon. Jeg tror likevel at Morten har mer lyst på enn meg, og han er nok der at han ser for seg at det er noe han ønsker i fremtiden. Jeg har ikke kommet dit enda, og vet ikke om jeg noen gang vil komme dit om jeg skal være helt ærlig med dere. 

Hvordan er forholdet mellom Morten og moren din?
Det er veldig bra <3 Mamma liker Morten kjempegodt, og motsatt. Jeg tror faktisk aldri at jeg kunne vært sammen med noen som ikke hadde likt eller gått overens med mamma, for hun er en så viktig del av livet mitt. 

Har noen av dere kontakt med eksene deres, og hvordan takler dere det i så fall?
Nei, det har vi ikke. Jeg hadde likevel ikke hatt et problem om Morten hadde møtt på noen av eksene sine å de hadde slått av en prat, men det hadde selvfølgelig vært ganske merkelig om de hadde snakket sammen hver dag haha. Jeg tror likevel det er viktig å godta at kjæresten din har hatt en fortid, og ikke være overhysterisk av den grunn. Det er jo tross alt deg han er sammen med, og ikke eksen sin. 

Hvor tror du at du og Morten er om 5 år?
Det er umulig å si. Jeg håper jo selvfølgelig at vi har klart å bygge noe stort, investert pengene våre godt og at vi bare nyter livet. Jeg er nok ikke klar for å slå meg til ro før jeg er nærmere 31-33 år. 

Kunne dere flyttet til Nord-Norge?
Man skal aldri si aldri, men akkurat nå er det helt uaktuelt. Skulle jeg flyttet lenger nord enn Trondheim så hadde det vært for at jeg hadde fått et helt sykt jobbtilbud som jeg ikke kunne takke nei til. 

Hvordan er en standar morgen for Morten og deg?
En standar morgen for oss er at jeg er den eneste som våkner av alarmen, så bruker jeg kanskje en time på å vekke Morten også spiser vi frokost og drar på trening haha. 

Skal dere studere eller få en ordentlig jobb i fremtiden?
Vi har allerede en ordentlig jobb, og det er heller ingen av oss som har tenkt til å studere. Skulle jeg likevel vurdert det så hadde det vært for å kunne bo i USA i noen år. 

Har dere felles økonomi?
Vi deler alt av lån, forsikringer og mat. 

Snorker noen av dere?
Nei, HEEELDIGVIS IKKE haha. Snorking er virkelig det verste, og det er jo typ umulig å få til å sove ved siden av noen som snorker. 

Hvem har hittil vært flinkest til å pusse opp?
Nå har vi kun malt en av fem vegger, men Morten var helt klart den som sto på mest når det kom til maling. Han var veldig flink <3

Hvem av dere tar tak i problemene som eventuelt dukker opp ved leiligheten deres? 
Det er helt klart meg. Jeg er den som ringer forsikringer, rørlegger, vaskefirma and you name it haha. I dag kjente jeg at jeg var litt lei av å ha det hele og fulle ansvaret, så da bidro Morten med engang jeg sa ifra. Det har bare vært så utrolig mye siden vi flyttet inn, så jeg kjente at jeg var skikkelig utmattet. Det var derfor utrolig digg å få hjelp, og vite at man ikke er alene. 

Hvem av dere er mest sjalu? 
Det er veldig vanskelig å svare på da jeg ikke føler at noen av oss er spesielt sjalu. Jeg vil vel kanskje derfor si at det er ganske 50/50. 

Hvem er eldst av Morten og deg?
Jeg er sånn 15 dager eldre enn Morten haha <3

Hvem lager mest mat av dere?
Det er Morten, han er mye flinkere enn meg.  

Leser Morten bloggen din?
Nei, det gjør han ikke. Han vet jo hva som skjer i livet mitt uansett, så det er på en måte unødvendig å oppsøke bloggen min. Jeg vet at han sjekker den når jeg er ute å reiser, men utenom det så tror jeg nok ikke han er den som er mest aktiv her inne haha. 

Hva er favoritt tingen deres å gjøre sammen?
Reise, uten tvil. 

Snuser eller røyker noen av dere?
Nei, det gjør vi ikke. 

Om du kunne valgt et dyr som skulle beskrevet Morten, hvilket dyr ville det vært?
Det er ikke et spørsmål engang, DOVENDYR haha. 

Hva er det som irriterer deg mest med Morten?
Det må nok være at han lett kan skylde på meg om det er noe. Si for eksempel om jeg spør han om hvorfor han ikke har tatt ut av oppvaskmaskinen, så får jeg typ alltid høre “jeg trodde det var du som skulle gjøre det, du sa jo ikke at jeg skulle ta den” haha. Han er veldig søt da, men det kan være litt irriterende noooen ganger <3 <3 <3 love love 

Hva er det du og Morten krangler mest over?
Vi krangler sjeldent, men vi kan diskutere mye over hvem som har rett og ikke haha. Vi begge har jo problemer når det kommer til staheten vår, for det er virkelig ikke normalt å være så sta som det vi er. Jeg kan ikke snake for Morten, men jeg prøver virkelig å jobbe med det. Jeg ønsker jo ikke å gå gjennom livet å være et stabeist, så noe må vel gjøres haha. 

8 kommentarer

8 thoughts on “SPØRSMÅL & SVAR OM MORTEN OG MEG

      1. Det stemmer ikke at du må ha 25% av kjøpesummen. Hovedregelen er at du må ha minst 15% i egenkapital 🙂

  1. Hellu =) et lite tips for å forbedre tekstene dine er å droppe alle “haha” i innlegget. Holder me en, maks to ganger. Blir liksom litt “fjortiss” skreve. Legger sikkert ikke merke til det selv, jeg gjør det samme hele tiden når jeg skriver til venner etc. Men merker det veldig godt i lange blogginnlegg. Men som sagt bare et tips. Ellers gøy spørsmålsrunde 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *