VI REISER TIL..

Categories Blogg

Reklame | annonse Nellylenker

Goood morgen ♥ Har dere hatt en fin start på dagen så langt? Martine og jeg ligger enda i senga, men vi må vel komme oss opp snart om vi skal få mest mulig ut av dagen. Vi har jo en liten reise foran oss, så det er vel på tide å være litt mer effektiv enn hva vi har vært de siste dagene haha. Jeg har faktisk aldri vært så treig ut døren som jeg er her, men det er egentlig bare deilig. Det kalles jo ferie av en grunn, så det at jeg endelig har lært meg å slappe av er vel egentlig bare et stort pluss. 

Det blir ikke så mye tid til å slappe av i dag, men det er helt greit med tanke på at vi reiser til Cannes. Det er bare en halvtime unna med bil, så vi har bestemt oss for å ta en hel dag der. Jeg tror vi begge var solgt da vi fikk høre at det var finere strand der, haha! Det ser jo også utrolig nydelig ut i Cannes, så det er jo en god nok grunn i seg selv til å dra. Vi har jo lyst til å oppleve mest mulig mens vi er her, så det passer seg derfor perfekt at vi får besøkt Nice, Cannes og Monaco på en og samme ferie. 

PS!!!!!! Det er hele 50% rabatt på MASSE klær på Nelly akkurat nå.

KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL SALGET!

Fannypack. HER / Kjole. HER / Jumpsuit. HER

4 kommentarer

4 thoughts on “VI REISER TIL..

  1. Nei og nei🤦🏽‍♀️ Cannes er et fantastisk sted når det er sesong, men nå er det ikke sesong = ikke mye som skjer og dere er «ferdig» med byen på under 2 timer. Det begynner for alvor der i mai i forbindelse med filmfestivalen. Om sommeren derimot er det et døøødsbra utliv(har sett tyga, big sean, steve angello, chris brown-konserter på klubbene) , yrende folkeliv, åpne strandrestauranter med mulighet for å leie solseng +++. Tror kaanskje dere vil bli skuffet av både cannes og monaco siden det ikke er sesong og det er så dumt fordi det vanligvis er fantastique. Men om dere skal spise: pizzaen eller pastaen på le vesuvio

    Har forresten sendt dm til begge med tips.
    Hilsen en som bodde i Nice i 8 måneder 💕💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *