UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen å jobber litt før jeg skal ut å… RIIIII!!! Det er mange år siden jeg har ridd nå, så dere kan tro jeg gleder meg. 

Ukens tanke. 

Jeg har fått veldig mange spørsmål de siste dagene ettersom at Morten Dalhaug har vært veldig aktiv på Instagram haha. Alle dere som kjenner meg vet at jeg ikke er en person til å henge meg opp i slike saker, og jeg brydde meg heller ikke spesielt da jeg så at innlegget mitt var skrevet på nytt. Det var jo selvfølgelig litt morsomt, men jeg ble på ingen måte sint. Jeg fikk en forklaring på det, så no hard feelings fra min side. Når alt kommer til alt så tar vi jo veldig mye etter hverandre i denne bransjen, og jeg synes egentlig bare at man skal ta det som et kompliment. Morten er jo også veldig engasjert på Instagram, og han er vel ikke akkurat redd for å si hva han mener. Han tok jo meg også en gang for å redigere bildene mine, og det synes jeg bare var morsomt. Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at det bildet var redigert, og jeg har heller aldri prøvd å skjule det. Det skal likevel sies at jeg er veldig i mot det utsagnet om at “er du en offentlig person så må du tåle det”, men jeg er helt enig i at man må ha litt humor. Du kan rett og slett ikke ta deg nær av alt som deles av deg, da vil du ikke overleve i den bransjen her. 

Ukens høydepunkt.

Det er vanskelig å velge en ting da jeg genrelt har hatt en veldig fin uke. Det har vært sommer og sol, jeg har vært sammen med gode venner og familie. 

Ukens cravings. 

Tro det eller ei, men jeg har fått meg et nytt favoritt godteri. Europris selger “sure frosker” som jeg kaller det. De er gule og grønne, og de smaker seriøst så godt. Takk meg senere, hehe!

Ukens irritasjonsmoment.

Det er faktisk ingenting som har irritert meg denne uken, HVOR DEILIG ER IKKE DET?? Jeg har virkelig ingenting å klage over ettersom at jeg har kost meg så mye. Jeg har bare hatt skikkelig feirefølelse for første gang på to år, og jeg har endelig lært meg å klare å slappe av. 

Ukens positive. 

Nå har jeg vært positiv på typ alle punktene over her, så jeg kjente at det var litt vanskelig å komme med ukens positive ettersom at jeg har sagt det meste som har vært positivt haha. Skal jeg likevel dra frem noe så må det vel kanskje være at jeg har klart å holde gode rutiner rundt søvn selv om jeg har vært i skikkelig feriemodus. Jeg legger meg tidlig, også våkner jeg tidlig. Jeg er jo en sånn person som blir stresset om jeg sover for lenge, så det er deilig at jeg våkner av meg selv rundt 9.   

Ukens avgjørelse. 

Work work work work work work work. Work hard play hard ;ppp Jeg skal med andre ord jobbe hardt og mye fremover. Jeg har mange mål som skal oppnås. 

Ukens handleliste.

Det er opptil 40% rabatt på Nelly. KLIKK HER


Veske. HER / Sko. HER / Genser. HER 

6 kommentarer

6 thoughts on “UKEN SOM GIKK

  1. Reagerer du ikke på at Andrea ikke bryr seg om at Morten disser deg på Instagram? er ikke den en jævla dårlig venn?

    1. Av det Morten har lagt ut hittil så nei. Hadde han vært skikkelig stygg mot meg og Andrea ikke hadde brydd seg så hadde saken selvfølgelig vært noe annet. At han tuller med redigering er ikke noe å være sur over 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *