UKEN SOM GIKK

Categories Blogg

Reklame | Annonselenker Nelly

Akkurat nå. 

Akkurat nå ligger jeg på sofaen å slapper av etter trening og visning. Planen var egentlig bare å se på en leilighet mens vi var her, men vi har nå funnet et hus som også kan være av interesse. Det som kanskje er mest sjokkerende med visningen vi snart skal på er at huset ikke ligger i Trondheim og utsikten fra stuen er en…. ÅKER!! Jeg vet ikke med dere, men jeg hadde aldri trodd at det skulle være aktuelt å flytte ut av byen. Det er morsomt å se hva som kan skje med en når man først begynner å tre inn i voksenlivet haha.

Ukens tanke. 

Det er ikke før nå at jeg virkelig har kjent på ulempen med å bli sammen med noen som bor i en annen by, for hvordan blir man egentlig enig om hvor man skal bosette seg? Vi har blitt enig om at begge skal ha et åpent sinn, men det er jo likevel ingen hemmelighet at vi ønsker å bo i to helt forskjellige byer. Det som kanskje er mest komisk med hele situasjonen er at ingen av oss er fra byene vi ønsker å bosette oss i haha.

Apropos å flytte til en annen by. Er det noen av dere som pendler mye til Oslo pga jobb som kan dele litt tips og erfaringer med meg? For min del så er det eneste som holder meg igjen i Oslo er at absolutt alt av jobb skjer der, så jeg er derfor ganske redd for å flytte vekk fra det. Hmm.. what to dooo?

Ukens høydepunkt.

Jeg er ikke et festmenneske, og jeg er alltid den som drar først hjem fra byen. Jeg synes det er morsomt i noen timer, men så blir jeg veldig fort lei av høy musikk, alkohol og dansing. Det er akkurat derfor jeg velger å ta lørdagen som ukens høydepunkt, for h e r r e g u d så morsomt jeg hadde det. Skal dere ut i Trondheim, så vil jeg anbefale søstrene på det sterkeste.

Ukens cravings. 

Jeg har fått skikkelig dilla på Canada Dry av alle ting. Jeg liker egentlig ikke Ginger Ale, men denne er virkelig helt fantastisk. Jeg kjøper det på Yummy Heaven.

Ukens irritasjonsmoment. 

Da vi kjørte fra Oslo til Trondheim så hadde vi en utrolig irriterende og lite trafikkvennlig (om det er et ord? trailer bak oss. Veiene var glatte og det var ekstremt dårlig sikt på grunn av mye snø, og denne traileren lå å presset bak oss til tross for at vi lå i fartsgrensen??? Han plaget først bilen foran oss, så gjorde han nok vedkommende så usikker at han valgte å stoppe slik at vi kunne kjøre forbi. Det tok bare noen minutter før han begynte å blinke med lysene på oss også, og det var ikke bare et par ganger for å si det sånn. Da vi skulle svinge av til bensinstasjonen måtte vi kjøre til siden istedenfor, for han kom så fort at han ville kjørt rett i rævva på oss om vi hadde stoppet opp for å svinge. Dette var traileren til Rema 1000 forresten. Kanskje det er på tide å ta seg en prat med idiotene som skaper farlige situasjoner i trafikken?

Ukens latter. 

“God digger Pranks”. Søk det opp på YouTube, det vil så være noe av det morsomste dere noen gang har sett. Jeg lover!

Ukens avgjørelse. 

Jeg har vært litt sløv med bloggrutinene mine de siste ukene, så jeg har bestemt meg for å komme back on track. Jeg tror jeg har trengt en liten “pause” fra alt, men det er jo aldri bra å la en slik pause vare for lenge. Jeg har jobbet så hardt for å være her jeg er i dag, så da kan jeg ikke sløse det bort på alt annet tull. Jeg kan slappe av når jeg blir gammel og pensjonist haha!

Ukens handleliste.

Bikini. HER / Genser. HER / Sett. HER

2 kommentarer

2 thoughts on “UKEN SOM GIKK

  1. Du såg ik slik ut når du var med på Paradise…..he no både slanka dj å gjort noke me fjeset du me….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *