WHAT’S ON MY PHONE

Categories Blogg

❤️ Bakgrunn: Som dere kanskje ser så har jeg enda ikke byttet bakgrunn, til tross for at den ikke passer skjermen min engang. Det skal egentlig stå “be so good they can’t ignore you”. 

❤️ Apper: Jeg har aldri vært den typen som har masse spennende apper på telefonen min, for det ender alltid opp med at jeg ikke bruker det. De fleste av appene mine er jobb og.. mat? hahah. Jeg oppdaterer til og med så lite at jeg enda har blogg.no sin gamle app, som er lagt ned for lenge siden. Det er vel kanskje på tide å ta seg en liten rydderunde. De appene jeg bruker mest er mobilbank, Snapchat, Instagram, Messenger, Google Maps, Spotify og Calm. 

❤️ Anropsliste: Ikke noe veldig spennende her utenom jobb, familie og venner. Jeg snakker faktisk med mamma på telefon hver eneste dag. Samme med Martine, haha!

❤️ Kamerarull: Jeg måtte ta med denne bare sånn at dere skal få se hvor rotete den faktisk er. Jeg lagrer jo alt av blogg innpå der, så det er fullstendig kaaaos som Morten så fint ville sagt. Kamerarullen min består av 90% swipe up, haha!

❤️ Snapchat: Jeg er utrolig lite aktiv på Snapchat når det kommer til privaten. Jeg oppdaterer story så mye, så jeg tenker helt ærlig ikke på å sende private snaps mer. Jeg tror vi rett og slett har alt for mange apper å kommunisere med hverandre på, så det er umulig å være like aktiv på alle. Jeg liker best å bruke Messenger da jeg ALLTID glemmer hva jeg har skrevet på Snapchat haha!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *