UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Hvor er olajakka fra?
Den er fra Zara

Hvorfor valgte dere å flytte til Trondheim, når Morten er fra Bodø?
Ingen av oss ønsker å bo i Bodø, så det hadde blitt veldig rart haha.  

Kan dere ha house tour?
Vi skal ha en house tour når vi er ferdig med leiligheten <3

Har dere kjøpt hus eller leilighet?
Vi har kjøpt en tomannsbolig. 

Hva er ditt beste tips til å føle seg bra?
Jeg har dessverre ingen spesifikke tips å komme med, men det handler jo mye om hvordan man har det også. Jeg har i alle fall jobbet mye med hvordan jeg ser på meg selv, og ikke minst hva jeg forteller meg selv. Om du tenker deg om så sier man mye negativt til seg selv i løpet av en dag, og det er ikke bra. Det kan være lurt å starte dagen med å fortelle 2-3 ting man er fornøyd med seg selv, og det trenger virkelig ikke bare å være utseendet. Er du omsorgsfull? Sterk? Er du flink til å motivere andre? Har du kanskje et mål du akkurat har klart å oppnå? Er det en ting jeg vet, så er det at listen er lang over ting DU er fantastisk på 🖤

Hvem er eldst av deg og Morten?
Jeg er noen uker eldre enn Morten.  

Når kommer første flyttevlogg?
Jeg er usikker på om det kommer en flyttevlog som planlagt, da ingenting ble helt som forventet. Det vil komme en house tour etterhvert, men kanskje vi skal ha en video der vi viser frem litt av leiligheten? Eller hva tenker dere? Vi har jo enda litt som må gjøres, så det vil nok ikke komme en house tour med det første. 

Skal dere på flere spøkelsesjakter?
Ja, det håper jeg virkelig!

Hvor i Trondheim bor du? 
Vi bor rundt Tiller/Heimdals området. 

Hvilken bil har du?
En oppdatering på bil kommer også etterhvert. 

Hvorfor valgte dere å flytte til Trondheim?
Det er av forskjellige grunner, men hovedgrunnen er at vi ikke ønsket å betale mye penger for lite, om det gir mening? Oslo er jo kjempedyrt, og en hybel koster jo nesten det samme som leiligheten vi har her i Trondheim. Jeg savnet også vennene mine veldig mye, samtidig som at jeg begynte å bli veldig lei av å bo i sentrum. Vi bodde bare 2-3 minutter unna Oslo City, så dere kan jo tenke dere hvor sentralt det var haha. 

Hvilken serie ser du på akkurat nå?
Jeg har ikke hatt tid til å se på noe serie med tanke på flyttingen, men for noen uker tilbake så jeg på en serie som heter Gypsy. Den er litt merkelig, men også ganske spennende. 

Angrer du på at du flyttet til Trondheim? 
Nå har vi bare bodd her i tre dager, så det er veldig vanskelig å si allerede. Alt jeg kan si er at jeg er veldig fornøyd med naboene våre, og trives i området vi har kjøpt leilighet. 

Hva slags leppestift er det du bruker på leppene på de aller fleste bildene?
Jeg bruker typ bare Kylie og Jeffree Star sine produkter i Nude, men den jeg har på mine siste bilder finner du HER

Hvorfor må man stå hver gang man leser brev på PH?
Skal jeg være helt ærlig så vet jeg ikke, kanskje på grunn av kameraene? 

Blir det en house tour før leiligheten blir pusset opp? Sånn at vi kan se før og etterbilder?
Vi skal ikke pusse opp leiligheten noe særlig, det eneste vi skal gjøre foreløpig er å male en vegg i stua. Det er mye som skal gjøres utenfor huset da, kanskje det kan være interessant å se på video?

Er det slitsomt å flytte?
JAAAA!!! Er det noe jeg er veldig sikker på, så er det at jeg ikke skal flytte på veldig mange år haha. 

Hva bruker du til bryna dine?
Anastasia brow wiz.

Hva kostet leiligheten? 
Tre millioner

Hvordan håndterer du vennekrangler/venner som er sure på deg?
I min vennegjeng så er det generelt lite krangling, og blir vi sure på hverandre så er det glemt etter noen minutter. Det var selvfølgelig veldig annerledes da jeg var ung, for da fant man den minste tingen å bli sur på hverandre over. Jeg kan heldigvis garantere deg at dette vil gi seg når man blir eldre, og det er så deilig. Om du har noen som er sur på deg, snakk med de og beklag deg om du har gjort noe som såret vedkommende. 

Hvor mange soverom er det i leiligheten?
Vi har to soverom. 

Skal du studere nå?
Nei, det skal jeg ikke. 

Har dere hage?
Jaa, og vi skal bruke hele sommeren på å gjøre den skikkelig fin. Jeg gleder meg!

Har det kommet noen å ringt på døren deres?
Nei, heldigvis ikke. Jeg gjentar typ det alle andre influencere i Norge har sagt, og det er at det ikke er så veldig hyggelig de gangene noen velger å oppsøke hjemmet ditt. Hverken Morten eller jeg setter pris på det, spesielt ikke jeg som er så husredd fra før av. Ser dere oss på gata må dere mer enn gjerne komme bort, for jeg ELSKER å møte dere <3 bare ikke kom å ring på døren er dere snille. 

Er det sant at du skal være med på farmen kjendis i år?
Nei, det stemmer ikke. Kanskje neste år? ;)) 😀 

Hva var motivasjonen din til å starte med blogging?
Jeg elsker å skrive og dele, så det var vel hovedgrunnen til at jeg startet. 

Hva synes du om alt dramaet som har pågått den siste tiden?
Alt jeg har å si er som jeg alltid har sagt; fiks opp på privaten!!!!!!!! 

12 kommentarer

12 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

 1. Kan dere komme til Levanger en dag?💜 det er ca 1 tima unna der dere bor! Jeg bor i Levanger å har alltid ønsket å møte dere!💙 Håper du svarer!❤️Jeg vet om det området dere bor på, men skal ikke lete etter huset deres siden du er så husredd å ingen av dere vil at vi skal vite hvor dere bor❤️men håper jeg møter dere enten i Trondheim når jeg er der, eller vist dere kommer til Levanger😍

 2. Velkommen til Trondheim! Lurer på hvorfor dere har flyttet til Tiller/Heimdal området? Er jo ganske langt unna sentrum. Dere blir veldig avhengig av buss/bil, og hvordan har dere tenkt å løse det hvis dere er ute en lørdagskveld på byen f.eks? Håper dere blir å trives i Trondheim 🙂

   1. Det er ikke langt fra tiller/Heimdal til byen. Det går hele tiden buss og er veldig sentralt😊 skjønner kjempegodt at dere valgte det området😊

   2. Kollektivtransporten i Trondheim er jo ikke akkurat noe å skryte over…. Tror ikke dere kommer dere hjem på 13 minutter døgnet rundt..

 3. Gratulerer til dere!

  Forresten, så tror jeg du hadde kledd halvlangt brunt hår med de flotte blåe øynene dine. Er det ikke gøy med forandringer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *