VI ER ENDELIG FERDIG

Categories Blogg

Etter nesten en uke med stress og flytting er vi ENDELIG ferdig, og jeg tror ikke dere kan forstå hvor deilig det er. Det har vært en spennende, stressende, kjip og lærerik uke. Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg kommer til å være ekspert ved neste huskjøp. Jeg har lært så utrolig mye de siste dagene, og det er nesten litt fascinerende hvor stor overgangen er fra å leie til å kjøpe noe eget. Det var mye mer ansvar enn hva jeg noen gang kunne tenkt meg til, så vi har en spennende tid foran oss. 

Leiligheten vår begynner virkelig å bli så fin, og jeg gleder meg veldig mye til å vise den frem til dere. Vi har bestemt oss for å male stuen ferdig før vi deler den med dere, men det er fult mulig at det vil komme en liten sneak peek før den tid. Det er også utrolig mye som skal gjøres i hagen og rundt huset, så store deler av sommeren vil bli brukt til “oppussing”. Vi har faktisk skrevet en liste over alt vi skal gjøre de neste årene, så resultatet vil nok ikke være 100% før om noen år. Vi skal blant annet bytte vinduer, pusse opp badet og gjøre litt større endringer etterhvert. Leiligheten kommer til å bli så bra til slutt, det ender sikkert med at vi kommer til å bo her for alltid <3 hehe neida joda. 

6 kommentarer

6 thoughts on “VI ER ENDELIG FERDIG

  1. Det er ganske basic å hete sarah også, hilsen ei som heter Sarah. Herregud å mye unødvendig driit folk tar seg tid til å skrive og henge seg opp i…. fint prada bilde ♡ og masse lykke til i fremtiden

  2. Kan du lage et innlegg hvor du deler dine beste tips og triks til førstegangskjøpere?
    Hva man bør se etter, feil, være oppmerksom og tenke på etc? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *