UKENS SPØRSMÅL

Categories Blogg

Reklame | annonselenker Nelly

Kjole. HER

Stemmer det at dere skal leie ut leiligheten deres allerede?
Nei, det stemmer ikke. Vi vurderer å leie den ut etterhvert om vi skal ha et år der vi bare reiser. Er du interessert? 😉 haha

Hvordan er det å være med på bloggerne, er det som forventet?
Det er utrolig gøy å være med, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått denne kule muligheten. Det var også veldig som jeg hadde forventet, det er et fantastisk team å jobbe sammen med. 

Trives du bedre i Trondheim enn i Oslo?
Jeg liker Oslo veldig godt, men jeg trives nok best i Trondheim. 

Hvordan ser håret ditt uten extensions?
Det kan du se HER.  

Hvilket sminkeprodukt har du som et must?
Bryn og lepper helt klart. Jeg føler aldri at sminken blir bra om ikke jeg har fikset leppene for eksempel haha! Det er grunnen til at jeg ALLTID bruker lipstick. 

Hva gjør deg forbanna?
Urettferdighet og dyremishandling. Jeg er nok ikke i den riktige bransjen med tanke på at jeg blir provosert av urettferdighet, for det er det mye av her haha. Du kan jobbe så hardt du bare vil, men det er dessverre ikke alltid nok. Det vil alltid være noen som er bedre og mer attraktiv som kanskje ikke jobber i nærheten så hardt som deg. Og ja, jeg vet det er sånn i veldig mange andre jobber også. 

Hvilket blogginnlegg liker du best å skrive?
Det må nok være de innleggene der jeg er veldig personlig og åpen med dere. 

Teller du kalorier?
Nei så absolutt ikke haha. Jeg kjøpte meg smågodt for 80 kroner i går og det er allerede spist opp… hehe ups. 

Har du fått spørsmålet om en ny sesong av bloggerne?
Nei, jeg har ikke fått noe videre beskjed enda. Det er derfor bare å krysse fingrene. 

Hvor mye tjener du på YouTuube?
Jeg har ikke oversikt over hvor mye jeg tjener på bare YouuTube, men om jeg ikke hadde hatt bloggen og mine andre plattformer så kunne jeg aldri levd av det. Jeg har likevel bare meg selv å takke, for vi har vært alt for dårlige til å være aktive og oppdatere dere. Vi har bestemt oss for å satse enda mer på YouuTube nå, så dere har mye morsomt i vente. 

Har dere bestemt dere for bil? 
Yesss! Vi forteller dere mer om det på søndag. 

Hva synes du om at du tjener mer enn leger?
Jeg synes generelt det er utrolig urettferdig at influencere, fotballspiller, idrettsutøvere osv.. tjener mer enn de som redder liv, hjelper eldre og generelt jobber med mennesker. Jeg har selv jobbet i hjemmetjenesten i mange år å fått oppleve hvordan de menneskene som har bygd opp landet vårt blir behandlet. Det er jo selvfølgelig ikke sykepleiere eller hjelpepleierne sin feil, men det handler rett og slett om at det er for få mennesker på jobb til å kunne ivareta alle pasientene på den måten de fortjener. Vi har ekstremt dårlig tid på jobb, og må derfor løpe fra dør til dør. Jeg tror ikke dere forstår hvor mye dårlig samvittighet jeg gikk rundt med. 

Når kommer bloggerne ut?
Det kommer 5 august <3

Hva savner du med å bo i Oslo?
Martine og Yummy Heaven hahah

Spiser du kjøtt? Hvordan funker det i så fall med å få i deg alle proteinene og vitaminene du trenger?
Jeg spiser så og si ikke kjøtt, det skjer en sjelden gang om jeg blir invitert på middag. Jeg er jo så lat at jeg aldri lager noe fra bunnen, så jeg kjøper alltid vegetarprodukter. Næringsinnholdet på mye av maten er kjempebra, så er jeg også veldig flink til å ta vitaminer. 

Hva tenker du om at du og Martine alltid blir satt opp mot hverandre?
Jeg synes det er så UTROLIG teit, og det er noe som irriterer meg ganske mye. Jeg får for eksempel aldri spørsmål om jeg ser på Andrea som en konkurrent og hvordan det påvirker vårt vennskap at begge har den samme jobben og “konkurransen”. Jeg fikk spørsmål i går på pressedagen om det ikke var noe konkurranse mellom oss to, og Martine fikk spørsmål om hun ikke var redd for at jeg skulle ta plassen hennes i rampelyset??? altså HÆ? Vi er VENNER, og venner HEIER på hverandre. Herregud så lei jeg er av det der haha. 

Hvilket spørsmål er det mest irriterende du kan bli stilt av presse/journalister?
Det jeg snakker om over her, og innlegget Andrea og jeg la ut uten å sensurene niplene våre. Jeg synes det er ganske morsomt at det skjer så lite i Norge at vi enda henger oss opp i noe som ble delt for nesten to år siden. Det er også så mange influencere som viser frem nipler nå så det har jo nesten blitt normalt haha. Jeg ble liksom filmet når jeg sto i dusjen helt naken på PH, så jeg vet liksom ikke helt hva som er verst. 

Hvem tror du tjener mest av Andrea og deg?
Det får vi se på skattelista i 2020 😀 

Spanderer du mye på vennene dine?
Jeg spanderer selvfølgelig i ny og ne, men det gjør jo de også. 

Har du blitt spurt om flere TV-programmer?
Jeg har vært i snakk med flere ja. Jeg ble blant annet ringt angående en VELDIG morsom ide som jeg virkelig håper at TV-kanalen kjøper. Dere hadde elsket det haha. 

4 kommentarer

4 thoughts on “UKENS SPØRSMÅL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *