UNIVERSAL OG “INNBRUDD”

Categories Blogg

Som dere helt sikkert ikke fikk med dere i går så var vi jentene på Universal Studios. Jeg har gledet meg så utrolig mye til akkurat dette, for det er virkelig et av høydepunktene med å reise hit. Det morsomme er at vi faktisk skal tilbake neste uke for å være med på “Horror Nights”. Jeg vet ikke om dere husker da Ine, Isabel og jeg var på det i fjor? Det var så sinnsykt morsomt, så jeg må tilbake dit i år. Jeg dør litt at vi skal bruke nesten 4000 kroner på Universal, men det er virkelig så verdt det.

Vet dere forresten hva som skjedde her om dagen? Vi jentene måtte BRYTE oss inn i egen leilighet. Vi har kode på ytterdøren som vi ikke fikk til å funke, så etter 20 minutter med stress så klarte jeg til slutt å klarte meg inn gjennom det ene vinduet. Jeg sendte selvfølgelig melding til huseier som lovte at han skulle fikse det med en gang. I går da vi kom hjem så hadde vi samme problemet, og jeg måtte kontakte han igjen. Det viste seg etterhvert at vi hadde skrevet inn feil kode av de vi hadde fått tilsendt, så det var med andre ord helt unødvendig at jeg klatret inn vinduet dagen før. Jeg tror ikke dere forstår hvor flaut det var for oss, og hvor dum jeg følte meg da jeg måtte sende huseier melding å beklage. Dette er virkelig blondiner på tur :))))

Vi betalte forresten 200 kroner for dette bildet, og fikk det tilsendt med denne nydelige rammen rundt. Vi burde vel egentlig tenkt oss til det i og med at vi tok bilde på Universal, men altså??

6 kommentarer

6 thoughts on “UNIVERSAL OG “INNBRUDD”

  1. Hei!
    Jeg har noe som plager meg, og skjønner ikke om jeg overdriver eller ikke, derfor så tenkte jeg å spørre. Jeg har en kjæreste, og har sett at han følger pene influecere osv på Instagram som han liker bildene til og det irriterer meg litt. Hadde du blitt irritert om din kjæreste gjorde det samme? Eller er det egentlig ikke så galt at han gjør det? ..

    1. Personlig så ville jeg aldri brydd meg. Det er deg han er sammen med, ikke noen andre! Det er også bare en likes på Instagram.
      Det er bare min personlige mening, håper det ordner seg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *