VI MÅ GJØRE NOE NYTT

Categories Blogg

Som dere vet så har Morten og jeg blitt enig om at vi må begynne å være litt mer romantiske, for vi har rett og slett vært alt for dårlige. Jeg vet ikke om dere husker hva vi gjorde på Valentines i fjor? Vi spiste byggrynsgrøt, så film og drakk litt vin haha. Vi bestemte oss for å ha en litt utradisjonell Valentines noe jeg absolutt vil si at vi klarte, men i år ønsker vi begge å gjøre noe litt mer tradisjonelt og romantisk.

Siden jeg ikke kan å være romantisk, så vil jeg veldig gjerne høre om noen av dere har noen tips? Vi har vurdert å bare dra ut for å spise en god middag, ta noen drinker og kanskje dra på kino. Jeg hadde egentlig lyst til å reise bort på Valentines, men på grunn av at jeg skal til NYC i slutten av februar så er det ganske uaktuelt. Det er jo mest sannsynlig bare noen måneder til vi sitter med et boliglån på flere millioner, så jeg tror vi begge ønsker å være litt økonomiske fremover hehe.

HAHAHA se på dette!!

Jeg må derfor spørre om deres hjelp igjen, så om noen av dere har en god restaurant å anbefale i Oslo som ikke ligger på Aker brygge rop ut haha. Jeg vil prøve noe nytt, gjerne et sted der ikke alle drar. Jeg vil også vite om en bar i Oslo som har digge drinker, TAKK på forhånd ♥

11 kommentarer

11 thoughts on “VI MÅ GJØRE NOE NYTT

  1. Vil dere ha en skikkelig matopplevelse kan jeg anbefale Bon Lio. Helt fantastisk mat og service! Kommer ikke til å angre. Eller så er også Klosteret Restaurant utrolig bra og skikkelig romantisk. Ligger i en kjeller med masse levende stearinlys!

    Når det kommer til digge drinker så er ISM bra. Eller så kan jeg virkelig anbefale Andre til Høyre. Stilig sted og rågode drinker! Andre til Høyre er annerledes og kult å dra!

  2. Stock i Oslo er sinnsykt god mat og drinker, ganske stort lokale og veldig sentralt. Den er i det hvite huset på barcode

  3. Bon Lio (fransk), Klosteret (tradisjonell, lokalt), Tataki (asiatisk), Markveien mat og vinhus (tradisjonell mat), Le Benjamin (fransk) Dinner (Asian fusion), Happolatl (asian fusion), Brasserie vest (ny), Astral, St. Lars (byens beste biff osv.), Sagene lunsjbar (trafisjoneltbog lokalt), Arakataka (Asiatisk), Hot Shop (trivelig nykommer. Fikk terningkast 6), Edda (ligger ved Operaen), Girotondo (italiensk pizza på Youngstorget. Oslos beste italienske pizza for å være presis).
    Alle fantastiske restauranter. Topp klasse, ulike prisklasser og M Y E kulinarisk opplevelse (og romanse?) for pengene.

    Barer? Himkok. Lett. Sykeste drinkene! Spør etter kompisen min Odd Strandbakken og be om noe skikkelig digg 🙂 Ligger forresten rett ved dere (wait what?! 😂) *Oslo-jente.no*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *