SLUTT Å SKYLD PÅ MEG FOR DIN UNDERBETALTE JOBB

Categories Samfunn

Dere vet at jeg har jobbet i helsesektoren? Eller rettere sagt hjemmesykepleien. Jeg jobbet i hjemmesykepleien i 3 år, både dag og natt. Jeg har måtte håndtere døde mennesker, for å så møte pårørende til døde mennesker. Jeg har måtte se mye urettferdig, og konstant føle meg som dritt. For jo, du føler deg som dritt når du besøker et menneske som virkelig trenger din oppmerksomhet og omsorg, men helsenorge tillater ikke at vi gir denne personen omsorg. Jeg har rett og slett ikke tid til å gi deg den oppmerksomheten du trenger, for da er det noen andre som ikke får medisinen sin eller frokosten sin. På 8 timer skal jeg være innom alt fra 22-34 mennesker. Noen skal dusjes, noen skal stelles, noen skal ha frokost, noen trenger å gå på do. ALT tar tid. 

Jeg har måtte løpe meg ihjel. Jeg har grått på jobb av frustrasjon over dårlig tid og triste mennesker. Jeg har fått kjeft for at jeg var 10 minutter for sen. Jeg har blitt kalt stygge ting for at middagen ikke var bra nok. Jeg har til og med fått kastet ting på meg. Jeg har møtt alle slags mulige mennesker på disse tre årene. Noen som trengte oppmerksomhet, andre som ville ha alt annet enn oppmerksomhet og noen som måtte ha hjelp. Jeg vet hvor forbanna tøft det er å jobbe i helsesektoren, tro meg. Vi måtte etterhvert gå to stykker til et område der vi hadde brukere, for en av oss opplevde å bli truet og holdt fast da noen som ikke var våre brukere krevde å få medisinene hun hadde på seg.

Selv om det var en givende jobb fant jeg ut at dette ikke var noe for meg. Jeg elsker å jobbe med mennesker, men jeg kan ikke bli syk av den grunn. Jeg bestemte meg derfor for å satse på noe så ubetydelig som en blogg. Jeg fikk det til og jeg lever av det. Klapp på skulderen til meg, jeg lever endelig drømmen min. Det er ingen hemmelighet at vi bloggere tjener mye penger. For meg er det helt sykt at en plattform som dette kan tjene mer enn veldig mange yrker. Sier jeg at det er rettferdig? Absolutt ikke. Men jeg synes likevel at jeg fortjener den lønnen jeg har. Jeg har jobbet hardt for den, og jeg jobber enda hardt for den. Det er ingenting jeg tar som en selvfølge om du måtte tro det. 

Det er for enkelt å skylde på meg for at du tjener dritt, for jo det er akkurat det du gjør. Du tjener latterlig lite på den jobben både du, sykepleiere, politi, brannmenn og leger gjør. Selvfølgelig er det irriterende at det kommer mennesker som oss bloggere, skiløpere og fotballspillere som gjør en jobb som ikke er til nytte for noen andre enn oss selv og litt underholdning for dere, og tjener dobbelt om ikke trippelt så mye. Mange av dere redder liv, tørker bæsjerumper, jobber dag og natt, ofrer eget liv for å redde andre og aldri har tid til familie på grunn av jobb. Så har dere oss da, står på ski, blogger og løper etter en ball. Personlig synes jeg en blogg kanskje bidrar mer til samfunnet enn hva en skiløper (sorry Northug ;-))))) og en fotballspiller gjør, om man velger å bruke stemmen sin riktig vel og merke.

Så ja, jeg er helt enig med at du fortjener å tjene mer. Du fortjener å tjene flere millioner i året for den viktige jobben du gjør. Jeg kunne ikke vært mer enig, og mye av grunnen er nok at jeg har kjent hvor tungt dette yrket kan være selv. MEN, det er ikke min skyld at du tjener dårlig. Jeg kjenner jeg begynner å bli lei av kommentarer der jeg får skylden over din lønn. Det er ikke rettferdig. 

78 kommentarer

78 thoughts on “SLUTT Å SKYLD PÅ MEG FOR DIN UNDERBETALTE JOBB

 1. Jeg jobber i hjemmesykepleien og for øyeblikket har jeg jobbet meg syk. Det er så mye stress! Og ingen tid til omsorg. Takk for at du tar det frem i lyset jeg skulle vel gjort det samme. Heldig du som kan leve av å blogge.stå på videre 🙂

 2. Hvor kommer aggresjonen din fra…….?
  Prøv å tenk positivt, du er ung og har livet foran deg, prøv å nyt det.

 3. Tror ikke du forstår hvor mye idrett gjør for det norske folk og generelt hele verden. Mye viktigere og meningsfylt enn å skrive tull på nett 👍🏼

 4. Jeg er ikke helt enig i at idrettsstjerner ikke er like viktig som bloggere. Jeg vil nok si at de er like store forbilder, om ikke større. De har også muligheten til å bruke sin stemme til fordel for samfunnet. Jeg forstår at dere bloggere har en egen plattform å uttrykke dere på. Samtidig, om en fotballspiller velger å gjøre noe godt – så kommer det nok ute til media 😉 Samtidig så er stjerner innen idrett med på å inspirere mange unge til å trene og være aktiv.
  Jeg synes bloggere har en viktig stemme. MEN, det er helt feil å si at kjente idrettsfolk ikke har en like viktig jobb som dere bare fordi at de sparker en ball eller bruker ski. Jeg finner det litt rart at du som har klagd uttalige ganger over at vi ikke ser hva dere gjør i det lange løp, akkurat nå gjør det samme ift. idretten. Utenom at dere skriver og de løper, så gjør dere mye av det samme. Her tenker jeg da altså på at dere begge er forbilder, dere begge promoterer et produkt og har en stor stemme. 😉

 5. Elsket deg, før nå. Altså dette på snapchat med Northug syns jeg er helt uakseptabelt. Petter Northug har like mang stemmer som deg. og du krenker faktisk Norske Verdier her. Langrenn er vi nordmenn stolte av. Tror folk hadde valgt Northug LETT over deg

 6. Du kan ikke si at du bidrar med enn Northug. Du bidrAr på samme måte som Helsesista f.eks. Men hun jobbet trossalt ved siden av sin egen jobb til nå nylig og tviler på at inntekten deres ligger likt an. Vi trenger mye mer å ha folk å se opp til og følge med på under idrettsarrangementer. Hvordan ville det vært hvis ingen representerte oss? Det å sammenligne deg eller egentlig føle at du bidrar med enn idrettsutøvere er feil.

 7. Jeg har lest bloggen i 6 måneder nå. Jeg følger deg på snap og insta. Men nå har du virkelig skuffet meg. Dette er helt galt. Du fortjener å tjene mer enn leger, politi, brannmenn osv? Du er bedre for samfunnet enn skiløpere, håndball og fotballspillere?? De har jobbet utrolig hardt HELE livet for å komme dit de er i dag. Hva gjorde du? Jo, du meldte deg på paradise hotel.

 8. Ella: Jeg har aldri skrevet at jeg fortjener det mer enn leger og brannmenn? Da leste du ikke innlegget. Jeg skrev jo faktisk det stikk motsatte
  🙂 det med ski og fotball er min personlige mening, og det er helt OK om ikke alle er enig. Jeg sier bare hva jeg mener. Jeg meldte meg på Paradise Hotel ja, men ser du noen av de andre deltakerne på listen ? Det er kun Martine og meg, så jobbet for det vil jeg så absolutt si at jeg har gjort. Langt ifra så lenge som Petter, men jeg har jobbet for det 🙂

 9. « er generelt morsomere og kulere enn northug» hva er det med deg?
  Du er blitt så jævlig blind på deg selv at jeg tror ikke helt veit at du har mista HODET oppi all den paradise shiten din.
  Wæow ja du har jobba stkt hardt « hatt blogg i flere år». Ja hvor var du på topplisten før paradise? IKKE EKSISTERENDE.
  Du meldte deg på et realityprogram og derfor er du her du er i dag. Du er et jævlig facka menneske. «Hadde det ikke vært for erstatningen fra utøya hadde jeg vært på luksusfellen». Hvem faen skriver noe sånt!?
  Ta å se deg selv i speilet å bruk den stemmen din som du mener at du bruker så jævlig bra . For det gjør du faen ikke..
  Du er så latterlg

 10. Hahah, aner du hvor viKtig toppidrett er for samfunnet i et helseperspektiv? Og hvor viktig prestasjon på internasjonalt nivå er for Norges “markedsføring”? Idrettsengasjement fører også med seg mye sosialt fellesskap som er gull verdt i et samfunnsperspektiv.
  Greit nok at bloggere kan nå ut til unge (både på godt og vondt vel å merke), men spar meg for rangering. Hvorfor har du et behov for å heve deg over andre?

 11. Du begynner å bli rimelig høy på deg selv hvis du klarer å sammenligne deg og Petter Northug. Fordi om du ligger nær toppen på blogglisten så er det nok svært få av norges befolkning som vet hvem du er. Alderen på leserne dine ser ut til å være ganske lav hvis man leser i kommentarfeltet ditt tyder det på det. Så ja et fjortis idol kan man vel kalle deg…..(du glemte forresten Andrea på listen…hennes blogg er jo mye bedre enn din innholdsmessig, synes jeg) Du er sikkert en flott jente som gjør så godt du kan, men litt bedre selvinnsikt og litt mindre selvopptatthet hadde hjulpet deg mye tror jeg.

 12. Dummeste jeg har lest på lenge. Det er ikke det at de som faktisk gjør en ordentlig jobb tjener dårlig, det er det at du i det hele tatt kan tjene penger på å digge deg selv 24/7.
  Det sier noe om hvor sykt samfunnet har blitt. At du forsøker å legitimere din ubetydelighet viser bare at du ikke eier skam.

 13. Anonym: Hei du 🙂 På hvilken måte har jeg sammenlignet meg med Northug? Jeg skriver at jeg PERSONLIG synes at blogg bidrar mer. Som jeg skrev så er dette min personlige mening og ikke en fasit. Dette er jo for at jeg ikke har noe interesse for ski og fotball, og det gir meg derfor ingenting. For noen er dette helt motsatt, og de synes blogg er meningsløst. Grunnen til at Northug ble nevnt er for at vi kjenner hverandre og jeg trodde de fleste ville skjønne litt ironi med” ;)))))” bak. Tydeligvis ikke, og det er min feil. Helt enig når det kommer til Andrea, hun fortjener å være mye høyere enn hva hun er.

 14. Nokså enig med deg her. Folk som gjør slike jobber fortjener så utrolig mye mer enn de får. Både uenig og enig i det med fotballspillere osv. Syns det er trasi at de skal få så mye når de ikke gjør en spesifik nytte for samfunnet. De redder jo ikke liv liksom. På den andre siden er det jo noe de har jobbet for. Men uansett urettferdig.
  Utrolig teit at folk sier du skuffer, du skuffer absolutt ikke meg. Mennesker har sine egne meninger, men de kan jo ikke begynne å kommentere ting uten å ha lest alt og tenkt igjennom hva du egentlig skriver her… «fjortis idol» «du påstår at DU skal tjene mer enn de»… altså hva i alle dager. Folk som kommenterer er kanskje unge, kanskje er det fordi de som er eldre, er mer enig? Og det med å tjene mer enn dem, det har du da ikke skrevet.. På tide at leserne her faktisk leser innlegget før de uttaler seg noe nærmere😊
  Stå på Sofie, mange gode meninger!
  Ps: si grattis til Andrea i dag, hilsen bursdagstvillingen hennes😊

 15. Vi er jo alle ansvarlige for hvor vi er i livet. Vi er ikke passive zombier som tar en hvilken som helst drittjobb vi ikke trives i. Du tok grep og kom dit du ville. Og det burde alle andre som vantrives i jobben og gjøre istedenfor å sitte på sin miserable hest og klage over livet. De burde gjøre de endringer som må til for å bli lykkelige 🙂

 16. Hei Sofie! Jeg har nok tenkt det samme flere ganger selv, det at jeg blir “irritert” over at bloggere tjener så godt som dere gjør, men etter å ha lest dette innlegget har jeg uansett for respekt for deg som blogger. Jeg har fortsatt delte meninger om andre bloggere, men dette var ett godt innlegg å lese.
  Jeg synes det er fantastisk at du kan stå for det du gjør og sier at andre sin lønn er KUN et resultat av deres egne valg. Om de selv vil tjene godt så kan de prøve seg på en blogg, men det er det få som gjør nettopp fordi det ER vanskelig å få en vel-betalt blogg bare sånn uten videre. Alle passer ikke i alle jobber, det er vi nødt til å akseptere. Det er flott at du har prøvd deg ut i andre yrker før du valgte blogg-yrket!

 17. Kjente Idrettsøtuvere har slitt hardt hele livet sitt, ikke noe fest, ikke noe paradise hotel, bare trening, trening og trening for å komme seg dit de er nå. Bloggere burde holde kjeft og ikke klage på idrettsutøvere, uansett hvilken sport.. Alle dem har jobbet veldig hardt!

 18. Det er vel heller at du, og andre bloggere, er overbetalt. Ikke at vi dødelige er underbetalt.

 19. Og du er en pretensiøs drittjente, det kan heller ingen ta fra deg <3 Tenk at du får tjene penger på å skrive nedsettende til andre. Grattis

 20. Madelein Hafredal: Jepp, og det er veldig synd at det er så dårlig betalt for en så viktig jobb. Det er jo absolutt de som burde tjent mest. Ja, det sier jeg ikke. Det krever utrolig mye å bli en toppidrettsutøver, så det er virkelig klapp på skulderen til de som får det til, for det er absolutt ikke enkelt. Det jeg mener som det virker som få forstår, er at det er sykt at man kan få så godt betalt for en sånn jobb, og det samme gjelder blogg som jeg også skriver i innlegget. Men er det godt jobbet? Så ABSOLUTT.

  Men tusen takk for at du er en av få som forstår hva jeg mener med dette innlegget, og legger igjen en så fin kommentar. Det betyr mye <3
  Det skal jeg gjøre, gratulerer så mye med dagen til deg også 😀

 21. Anonym: Har da aldri sagt noe annet? Selvfølgelig krever det mye å bli en toppidrettsutøver, og selvfølgelig har de jobbet hardt. Hadde det vært et enkelt yrke ville vel alle valgt å bli det, tror du ikke? Om du leser innlegget så sier jeg aldri at det er ufortjent, jeg sier at det er sykt at man kan tjene så mye penger på å stå på ski, spille fotball OG BLOGGE 🙂

 22. Tonje: Aldri sagt dødelig underbetalt. Sier at man er underbetalt for det viktige yrke man faktisk gjør 🙂 Spør du meg er disse yrkene jeg nevner over de viktigste yrkene vi har, og burde man fått mer for å gjøre en SÅ viktig jobb? Absolutt!

 23. Hva slags stemme er det du bidrar med i samfunnet? For meg etter å ha lest noen innlegg er det noe intetsigende over hele bloggen, og en person i sentrum, nemlig deg selv. Hva slags samfunnsnytte tar du opp? og hva slags samfunnsnytte har du?, hvilken stemme formidler du som er så viktig at du faktisk fortjener å bli hørt. Tipper de fleste av de som leser bloggen din er heiagjeng fra paradise, typ 13.til 18 år, og med hovedvekt av jenter. Hva mener du med å jobbe hardt for dette? er det da de 10 ukene med drama på paradise, eller de smått tåpelige innleggene du skriver med click bait overskrifter. Hadde det ikke vært for distribusjonsavtalen med nettavisen hvor de fremmer dine innlegg så hadde verden sett helt annerledes ut! Ett råd, du for melke dette så lenge du kan, en dag når dine cheerleaders vokser opp, så tipper jeg 1. du blir glemt, 2. du finner deg noe fornuftig å gjøre. og sammenligne med Northug, eneste forskjellen er at alltid forblir i historiebøkene i form av resultater han har vist over mange år og fremdeles viser, du derimot blir glemt.

 24. Jeg regner med du er klar over hvor hardt fotballspillere og skiløper har jobbet for å tjene det de tjener??? Hvor hardt de har trent gjerne fra de var små barn og ellers resten av livet. Hvor mye de har ofret? Jeg har ingenting i mot at de tjener penger, de har jobbet beinhardt for det. For all del, jeg bryr meg ikke om hvor mye du tjener, men vit at du ikke kan sette deg i samme kategori som topp idrettsutøvere. De har jobbet for det… bloggerne vant i lotto…det er ikke det samme.

 25. Ok,greit nok. De tjener mer,men i intellektuell kapital er de lavere enn en dotømmer i status. Intellektuell kapital og status fra sitt yrke og utdannelse er evig..det er ikke blogging. Må være sykt trist å skrive blogging på sin CV

 26. Yvonne: Jeg har aldri skrevet at de ikke har jobbet hardt for det? Selvfølgelig har de det. Hadde yrket vært enkelt ville alle vært det. Sier bare at det ikke gjør noe nytt for samfunnet, som leger, sykepleier, politi og brannmenn gjør 🙂 Jeg skrev også at blogging ikke var noe nyttig heller, men at jeg synes det er mer nyttig enn fotball og ski. Må da være lov å ha egne meninger 😀

 27. God selvinnsikt har du også. Kaller deg morsommere og kulere enn Northug. Bare så du vet det så har du 60k følgere på Insta mot Northug sine 385k. Så det virker ikke som det er så mange som er enige med deg i akkurat det…

 28. Jeg kan ikke se noe sted at du tullet med det jeg. Det eneste jeg kan se er at du bekrefter det en gang ekstra. Men jeg har ikke giddet å lese gjennom hele lista her. Så du har sikkert rett. Men det gjør ikke kommentarene dine noe mindre hjernedøde. Hvorfor skrive noe som du må trekke tilbake senere?

 29. At det er mulig å leve av å skrive en total unyttig blogg om fjas, mote, puppeoperasjoner, hvordan fikse trynet med restylane etc er et sykdomstegn for det norske samfunnet.
  Men for all del, kan ikke klandre bloggeren for at hun heller vil leve av dette enn en normal jobb. Spørsmålet hun må stille seg er selvsagt om hun kan leve av dette over tid.
  Vil hun fremdeles leve av å skrive blogg for fjortisser når hun blir 50? Den som lever får se 🙂

 30. Mats Hansen: Den ligger rett under kommentaren der jeg skrev jeg var morsommere, som ble publisert sekunder etterpå 🙂 Trodde det var lov å spøke litt, men er vanskelig når folk skal være så hårsåre. Beklager på det dypeste

 31. Det at du har kommet på “topplisten” er vel ikke et resultat av hard jobbing men heller et resultat av å bli “c-kjendis” over natten som følge av deltagelse i et program sett av en aldersgruppe som fra før av er opptatt av noen av de “verdiene” som et program som Paradise fronter. Dvs kropp, høy partyfaktor, utseende generelt, sminke, gutter (og lettkledde jenter m og uten silikon), sex og sånn…Det som blir en utfordring og krever hardt arbeid, er å holde på interessen og hele tiden levere godt stoff ut til dine lesere. Så sånn sett så begynner vel den virkelige utfordringen nå. Lykke til:)

 32. Det finnes veldig mange uviktige jobber. Programleder, stilling i et reklamebyrå, politisk kommentator, moteekspert osv. Det aller meste kunne samfunnet klart seg uten.

 33. Du er ikke en gang en ekte blogger. Sofie Elise og andre bloggere har jobbet drit hart for å kommer der hvor de er og alt du gjorde var å dumme deg ut på Paradis Hotel.

 34. Godt du skriver om dette! Og jeg er så glad på dine vegne, at du klarte å jobbe med drømmen din! Stå på, du er fantastisk❤️

 35. Tom: Så du mener at markedsføring ikke er viktig for samfunnet? (Der du nevner reklamebyrå). Du vet vel at grunnen til at mange bedrifter er store idag, og således gir jobb til mange – er pga markedsføring? En bedrift kan ikke overleve uten promotering. Det er snakk om å se det i et større perspektiv. Reklamer kan også promotere for eksempel verdensproblemer som TV aksjonen nå har gjort 😉

 36. Vel, bloggen din “ble noe” på grunn av PH. Jeg tviler faktisk veldig sterkt på om bloggen ville blitt noe stor ellers.. Utenom det iq-sperra innlegget til deg og Andrea hvor dere hadde et enormt behov for å vise puppene deres til hele landet og klarer så fint og forsvare dere med feminisme.
  Det er helt sjukt hva dere bloggere får dere til å skrive noen ganger. Det er ganske tydelig at dere selger alt som er å hente for penger. Det er vel på nippet til mykporno mange ganger, du er langt ifra den værste men desverre har du havnet i den kategorien. Synes det er synd for du har dine stjerneskudd hvor du fremstår som oppegående med gode meninger og holdninger.
  Alt for klikk. Trist. Gruer meg til jenta bli havner i puberteten og oppdager dere, den dagen kommer jeg til å sitte med magesår frem til jeg dør.

 37. Bloggere gjør tjener ikke samfunnet noe annet enn å bidra til dårligere selvtillit blandt unge. Jeg mener ikke at dere er en direkte faktor, men unge jenter og gutter vil uansett sammenligne seg med dere enten dere vil det eller ikke. Det er er ansvar dere må ha i bakhodet og forstå.
  Det som er så synd med bloggere er at de tjener latterlig mye på hjernedødt innhold. Hvorfor er andre menneskers hverdag og klær så interessant at det gir inntekter på 100 000 til personen bak bloggen?
  Det er lett for deg å si at mennesker bør gjøre noe med sin egen jobbsituasjon istedenfor å klage, men hvordan skulle samfunnet fungert hvis alle ble bloggere? Det hadde ikke fungert fordi bloggere har ingen samfunnsnytte.
  Tror ingen personer har godt av å blottlegge seg og motta så mye kritikk fra andre ukjente mennesker uten at det sliten på egen psykisk helse og selvbilde.
  Men folk kan jo ikke klage, i bunn og grunn er det oss forbrukere som gjør at dere har den lønnen dere har.

 38. Jeg vil understreke at jeg er en av de som er minst fan av deg som person. Men jeg synes bloggen din er underholdende og jeg synes at du fortjener hver eneste krone av den lønnen du får.
  Jeg begynte å lese bloggen din da du stod i finalen mot Martine- det var morsomt og til pass at du kun fikk 2 stemmer, om man kan telle Henote siden hun ikke ville stemme på Kevin.. Jeg nevner dette for du viser til at det er kun du og Martine fra paradise som er topplisten. Argumentet er forøvrig blitt brukt av Sraad tidligere.
  Noen ganger virker du ekte og jordnær, sånn som i begynnelsen av innlegget. Men så kommer det til å eksempler som du sammenligner med blogging. Spiller ingen rolle om din personlige mening er at du driter i fotball og ski. Men du må jo da være mer samfunnsbevisst og forstå verdien av et land samler seg for å heie på de som representerer Norge?! Du må slutte å forsvare deg selv med at det er dine personlige meninger, det viser at du ikke eier selvinnsikt og ydmykhet.
  Videre skulle jeg ønske at du taklet “negative” kommentarerer for vi er med på å bidra til lønnen din. Og jeg gjør det faktisk med glede. 🙂
  PS! Det er en grunn til at din egen kjæreste ikke gidder å lese bloggen din, til tross for en stemme du snakker om her, enn å se på fotball.

 39. Hvis du hadde vært litt mer interessert i idrett, ville du forstått hvor mye idrett bidrar og påvirker samfunnet! Hvis vi ikke hadde hatt de største stjernene innen idretten, ville nok mye mindre av oss drevet med idrett, som igjen fører til dårligere helse. Er også en hel del annet en toppidrettsutøver gjør for samfunnet uten at de kanskje vet det selv! Idrett gjør MYE for samfunnet, der bør du lese deg opp før du utaler deg om sånt og kanskje ta en titt innom Norges idrettshøgskole og lære litt om idrett og hva idrett bringer til samfunnet

 40. Hei Sofie! Først og fremst vil jeg si at du må bare drite i de negative kommentarene. Kjenner jeg blir frustrert og sint av at enkelte dømmer deg pga at du er ærlig i absolutt alt du skriver! Selvsagt har paradise hotell hjulpet deg med å markedsføre ditt eget varemerke, MEN hvorfor er det bare du og Martine Lunde som er på toppen da? Jo, nettopp fordi dere ikke har gitt opp, hatt truen på dere selv, lagd inspirerende innlegg og nysgjerrighet rundt bloggen deres! Må si jeg er veldig imponert over at du Sofie er såpass ærlig uansett hvilken motstand og hat som møter deg! Jeg har så stor respekt for slike mennesker som deg som tørr å stikke seg ut selv om man ikke mener det samme som alle andre. Fortsett med å være ærlig! Du vil nå langt❤️ Utrolig lyst til å bli kjent med deg som person, kanskje litt rart å si da jeg bare kjenner deg gjennom medier. Stå på! HEIER PÅ DEG 💋 Klem

 41. Jeg kan si meg ganske enig i den kommentaren du fikk om at blogg.no burde legges ned. det er sant at det legger press på unge, og det burde ikke være slik. Ikke alle bloggere gjøre ting som legger press på ungdommer, men mange gjør det, dessverre.

 42. Anonym: Da må Instagram og alle andre bloggplattformer i verden legges ned. Så burde også TV2 slutte å sende Karadshians. Man blir dessverre ikke kvitt press uansett hva som legges ned og ikke. Det vil alltid eksistere

 43. Hvorfor snakker du imot deg selv så ofte? En av argumentene dine er at du tullet. Men du skriver jo enda en gang:
  Sofie Caroline Nilsen
  25.10.2017 kl.19:32
  Anonym: Var ikke en vits. Er jo morsommere enn han 😀

 44. først og fremst ….eg elsker deg, du er hilarious, for noen meninger
  hvis sant skal sies så er det ikke din feil at du tjener så mye, du betaler jo ikke deg selv, sånn er bare dagens samfunn men at du står her og forteller folk at du har fortjent den lønnen og sammenligner deg med idrettsutøvere…..du er så vanvittig morsom, elsker ihvertfall selvtilliten din
  på den andre siden , så syns ikke eg at folk har lov til å skamme deg for din lønn, alt er i livet er et valg .. har de lyst på din lønn , så er det bare til å komme seg i rampelyset og begynne å skrive …..problemet er at de fleste vanlig arbeidsfolk vil kanskje ha lønnen di men uten å få din stigma … jeg kan helt ærlig innrømme at det fins ikke nok penger i verden for meg å melde meg på paradise hotel eller å bruke livet mitt på en slik blogg … så folk burde ba la deg nytte dine 100k , ikke fordi du spesielt har fortjent men fordi det er lønnen til en blogger i dagens samfunn og alle har lik sjans på den lønna.. noen av oss vil bare ikke!

 45. Du sier ” Jeg synes bloggere bidrar med med at mange av oss velger å bruke stemmen vår til noe fornuftig som kan hjelpe andre” som hva da? plastisk kirurgi? sminke? outfits? og en gang i blant noen følelsesinnlegg? Hva er det du bruker din stemme på? Hva er fornuftig med antrekksbilder, silikon innlegg og sminke? Du hadde en blogg som ikke ble lest av å så mange og med en gang du meldte deg på paradise så gikk du straks til å bli ” toppblogger”. Sier det samme som den ene kommentaren. Hva gjorde du? Vil ikke si at du har jobbet hardt. Hvem som helst kan melde seg på paradise også bli kjendis over natta. Just sayin. Det eneste blogg bidrar til er at flere fjortis jenter ønsker seg silikon pupper og restylane i julegave. Hva med istedenfor å skrive at du har silikon og når du tok det så heller skrive “vær fornøyd med slik du er” innlegg? DET er å bruke sin stemme. Å oppfordre andre til å være fornøyd med seg selv, ikke legge ut innlegg hvor man forteller om sin puppe operasjon! Dere bloggere er så sinnsykt høye på dere selv at det er helt utrolig. Hvem tror dere at dere egentlig er? Jeg bare spør? Alt det tullet med å bidra , bruke stemme, hva har du bidratt med? kan du lage et innlegg hvor du har det med? hva har du brukt stemmen din på? hva har du utført? dere bloggere skriver det samme som hverandre, prøver å selge det samme fordi dere får peng for sponsede innlegg og lurer folk til å kjøpe de tingene.. jeg kan holde på hele natta her. Å si at du har jobbet for å komme deg på blogg toppen… det kan du faktisk ikke mene fordi det har du ikke. Som en skrev du var ikke eksisterende før du meldte deg på paradise hotel og det er så fakta som det går ant å bli. Hadde du ikke meldt deg på paradise så hadde du fortsatt vært ikke eksisterende.

 46. Andrea: Om vi bloggere provoserer deg så mye, hvorfor trykker du inn da? Det er ikke bare å melde seg på Paradise Hotel, og bli en toppblogger. Du kan jo prøve selv så ser vi om det er bare bare. Hadde det vært så enkelt så hadde alle fra PH vært en toppblogger. Om jeg ikke husker feil så begynte alle PH folkene å blogge, og foreløpig er det kun Martine og jeg som lever av det. Så selvfølgelig har PH hjulpet oss, men jobben har vi gjort selv 😉

  Du har tydeligvis ikke gjort så mye undersøkelse før du kom med en novelle, jeg har blant annet dette innlegget http://sofienils1.blogg.no/1492628940_det_hjalp_ikke__operere.html, http://sofienils1.blogg.no/1476296107__anbefaler_du_silikon.html OG http://sofienils1.blogg.no/1496680680_angende_min_operasjon.html. Blar du gjennom bloggen vil du finne flere spørsmål og svar der jeg sier nøyaktig det samme 😉 Så da har jeg visst brukt stemmen min likevel? 😀

 47. Du kunne brukt “platformen” din till og skrive om noe som faktisk er fornuftig, ikke sminke, klær og gutter .. vill mann ha det kan man gå tusenvis av andre plasser for og finne det, ikke her.

 48. Hvor har jeg sagt at bloggere provoserer meg? Dere er så høye på dere selv. Med en gang noen kommer med kritikk på deres dumhet så må jo det tydeligvis være at man er provosert eller ikke liker dere. Du skrev et innlegg hvor du sitter og sier at DU har jobbet hardt for å komme deg inn på blogg Norge og bli der når du egentlig ikke gjør noe som kan skade deg fysisk eller psykisk! Du reiser, tar bilder sv dine antrekk, sitter på kafe. Det blir nesten som å lese Sraad sin blogg hvor hun også skrev om samme innlegg som du sikkert har kopiert i fra? Greit at du har jobbet i helsesektoren men det er faktisk ikke poenget her! Før viste ingen hvem du var, og med en gang du liksom ble kjent så er du jo blitt prinsessen på tronen. Å sammenligne deg selv m Martine kan du heller ikke gjøre fordi alle viste lenge før hvem Martine er. På grunn av hennes instagram. Hun blogget og med dt var instagram i fokuset. Selvsagt klarer hun å holde bloggen oppe fordi hun var allerede kjent fra før! Og grunnen til at du blir trykket på er på grunn av dine click Bates overskrifter som du har blitt så fint inspirert av. Det vil rett og slett si st du lurer folk inn til å klikke på din blogg. Ja jøss jobbet kjempe hardt for det. Selv om alle ph deltakere begynte å blogge, merk fordi de MÅTTE DET. Ikke fordi de ville selv regner jeg med? Men fordi det er sånn det er nå. Meld deg på paradise og start en blogg. Folk bryr seg om ph deltakere en liten stund etter også er det faktisk ingen som bryr seg lengre og heller ikke bryr seg nok til å lese deres blogg. Du sier «joben har vi gjort selv» Oja okei. Så hva er det du har gjort? Fortell i et innlegg hvor HARDT du sitter å jobber for et innlegg? Hva har du gjort som har vært hardt med bloggingen?
  Ja jøss, skrevet tre innlegg om silikon. Etter at du skrev når viste frem dine silikon pupper. Tror du virkelig at du hjalp noen til å la være å ta silikon? Hvis du tror det så er du virkelig høy på deg selv. Du skriver i innleggene dine du angrer , det hjalp ikke men til de som spør om det så skriver du « ja du bør vente noen år, men hvis du virkelig føler at dt er problem så gjør det» har iike du skrevet noe sånt? Dt er faktisk en oppfordring. Når du selv sier at det ikke hjalp deg å ta silikon og at du angrer så hvordan skal det kunne hjelpe andre da? Hvorfor i det hele tatt tok du opp at du har silikon? Jo fordi du ville ha spørsmål rundt det og du ville ha kommentar og flere lesere. Ellers hadde du ikke sagt noe om det? Og selv om noen spør om det så trenger man heller ikke å fortelle at ja det er silikon. Du kan jo fortsette å tro at du har brukt stemmen din hvis det får din hverdag til å rulle. Alt det du skriver har allerede blitt skrevet hundre ganger før. Det er allerede lest, så du kommer faktisk ikke med noe som helst nytt.

 49. Andrea: Hahaha, synes det alltid er like fascinerende hvordan mennesker orker å ta seg tid til å skrive så lange kommentarer. Sorry, men jeg falt ut halvveis i kommentaren din, det ble rett og slett en alt for lang kommentar. Bare en liten ting, du må jo være provosert? det lyser jo av hele kommentaren din <3 Og om jeg ikke kan sammenligne meg med Martine Lunde, så er det jo IALLEFALL godt jobbet av meg å ligge her? For jeg hadde ingen kjendisstatus som hjalp meg opp på topplisten. Om jeg skal tolke det du skriver nå, så tusen takk for litt skryt <3

  Ellers så synes jeg det er synd at du har en kjip dag, det virker litt sånn. Jeg håper alt ordner seg, og at det hjalp å ta ut litt frustrasjon på meg. Ha en fin dag videre 😀 <3

 50. Du tåler jo tydeligvis ikke kritikk og hvis du tror jeg blir eller ble fornærmet av den siste kommentaren din så tar du rimelig feil. Hjerte hjerte tilbake. Ja jøss, du falt ut ja. huff sårende altså. NOT. I tillegg unngår du å svare på alt jeg spør deg om. Du har kommet deg opp på grunn av paradise hotel. Er bare å innse det fordi det er det som er fakta. Tror du at du virkelig hadde kommet det på toppen dersom du ikke hadde vært med på paradise hotel? Jeg har nemlig fulgt bloggen din før og du hadde verken mange kommentarer eller lesere. Hvorfor ikke bare si som det er? Bare fortell meg tror du at du hadde kommet deg opp dersom det ikke hadde vært for paradise? Forandret deg har du og ikke på en positiv måte og det ser man også på innleggene du legger ut, blant annet dette innlegget. Med en gang dere bloggere kommer dere på toppen så blir dere høye på dere selv. Det er fakta .
  Og jeg har bare fine dager, takk som spør.

 51. Andrea: Selvfølgelig har Paradise Hotel hjulpet meg, ALDRI sagt noe annet 🙂 Sier bare at Paradise Hotel ikke er eneste grunnen, for da hadde ALLE fra PH vært på topplista 🙂 Kan ikke bare melde seg på PH, også blir du en kjent toppblogger. Du kan jo prøve selv så kan vi ta denne diskusjonen da .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *