19 thoughts on “HVEM KJENNER HVERANDRE BEST?

  1. I en av dine nyere videoer sier du som følger til den rema 1000 eplejuicen «Hvis noen drikker dette her så blir jeg sjokkert!» . Min mamma er blitt forlatt av faren min og hun ble sparket fa jobben like etter. Hun må bytte på tre forskjellige jobber og må ta nattevakter for å kunne forsørge familien. Vi kan kun kjøpe den rema 1000 eplejuicen fordi de andre er så dyre…. Beklager hvis det sjokkerte deg eller gjorde deg irritert…….Men sånn er det med noen, ikke alle lever et liv som deg.

  2. Hedvig: Jeg har hatt det ganske tøft den siste uken, så da orket jeg ikke alkohol og fest. For meg funker det ikke å drikke i dårlige perioder, det gjør det bare vondt verre. Jeg har også vært syk i hele helgen, så det var en blanding av alt.

  3. Frida: Synes du vinkler det på en meeeget spesiell måte. Det har jo ingenting med prisen å gjøre at det smaker vondt? haha. Det er jo mange dyre merker som heller ikke smaker all verdens, samme med de billige 🙂 jeg kjøper selv Rema 1000 sine merker, og First Price de gangene jeg handler på Kiwi. Er du i tvil kan du jo se disse innleggene.

    http://sofienils1.blogg.no/1506949069_ukens_handel__kjleskap.html

    http://sofienils1.blogg.no/1475503934_ukens_handel.html

    http://sofienils1.blogg.no/1493920172_ukens_handel.html

  4. Ta vekk det fake håret du har puttet på. Du er så mye finere uten all “stæsj”. Vakker er du når du er usminket og bare deg selv!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *