JEG SVARER PÅ DET DERE HAR GOOGLET OM MEG

Categories Blogg

Sofie Caroline Nilsen….🌸

Utøya
Det er det som er googlet mest når det kommer til navnet mitt, noe jeg egentlig synes er litt rart da jeg føler at det har vært så mye snakket om, og at historien er fortalt gjentatte ganger. Nå vet jeg jo ikke hvorfor det er googlet, men om det er noe dere lurer på så lagde jeg en ganske detaljert video for noen år tilbake. Du finner den HER ❤️

Alder
Jeg er 25 år, fyller 26 om 5 måneder 🙁

Paradise Hotel
Jeg var med i 2017 på sesong 9, men den er (heldigvis) fjernet fra Viaplay nå.

Instagram
Der heter jeg Sofieenilsen, og du finner profilen min HER ❤️

Blogg
Yess, jeg blogger altså enda. Jeg liker å være med på synkende skip 🤪

Brudd
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si/svare på dette, men jeg skrev et blogginnlegg om bruddet som du finner HER ❤️

Høyde
Jeg er 172 cm.

Fengsel
Jeg har ikke vært i fengsel om noen skulle lure, så jeg skjønner ikke helt hvorfor det er på listen over de tingene som er googlet mest rundt navnet mitt.

Singel
Yess, jeg er fortsatt singel og lever mitt beste liv. Jeg har heller ikke planer om å dele så mye av kjærlighetsslivet mitt når den tid kommer, så for alt dere vet så har jeg kanskje truffet noen allerede. Hahah neida, kjæreste er det siste jeg har lyst på akkurat nå.

4 kommentarer

4 thoughts on “JEG SVARER PÅ DET DERE HAR GOOGLET OM MEG

  1. Søkte etter innlegget til du og Andrea da dere viste dere toppløse. Har ikke lyktes med dette og jeg syntes dere sa at dere aldri skulle slette innlegget. Hvorfor slettet dere den?

    1. Hahah er det noen som kjeder seg litt? 🙊 Nei du, det ble slettet for lenge siden som jeg har nevnt flere ganger før. Ikke på grunn av bildene, men for at det åpenbart ble gjort for klikk og oppmerksomhet. Puppene mine ligger allerede ute på nett på grunn av Paradise Hotel, men «budskapet» kan jeg ikke stå inne for den dag i dag ☺️☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *